bugün

abone sayısı 2-2.5 bin iken keşfettiğim, beni tarifsiz duygulara büren kişi . instagramdan yazıp yazmama ikilemine girdiğim günler içerisinde kanalı youtube'un azizliğine uğradı ve abone sayısı bir anda patladı. bu da hayatın azizliği sanırım .dd kendisinin müzik hesabına cover yapabileceği şarkı yolladım fakat fazla birikmiş mesajlardan görmesi çok zor. yapacak bir şey yok. bir kanser hücresi gibi çoğalan yorumlar, aboneler, izlenme sayısı ve takipçilere burukluk ve mutluluk karışımı garip bir duyguyla bakıyorum. umarım hak ettiği değeri görür (ki görecek gibi duruyor).

burayı okursa, müzik hayatında başarılar güzellik. görüşürüz, belki başka bir evrende...
Kaliteli sarkilarin coverlariyla bizi buluşturan iyi de gitar çalan kiz. Sanki bu kadar guzel olmasina ragmen bana icine kapanik ince derin mutevazi biri gibi bir izlenim veriyor. Yuzu acayip guzel o gozler ozellikle.
hoş bir sese sahip olan kız. coverları dinlenesidir.
çok tatlı bir sese sahip olan genç yetenek.
tahminim ileride gerçekten daha iyi yerlere geleceği yönünde.
başarıları daim olsun.
tam peşinden koşturacak kızmış. sesi battaniye gibi, kendisi bal.

iyi ki yaşlanmışız, yeni neslin komple güzelliğiyle vallahi uğraşılacak gibi değil.
Şu anda Ferdi Tayfur'un "içim Yanar" parçasına yaptığı coveri dinlediğim şarkıcıdır.
Birkaç söylemek istiyorum:
Ses tonu gayet iyi...
Ancak tizlere çıkarken bir diyafram daralması yaşıyor gibi... Çünkü seste tize çıktığında bir kendini sıkma duyuyorum. Ayrıca şarkıları söylerken ağzın açık olması gerektiği yerlerde ağzını açmadan söylemeye çalışıyor.
Her şeye rağmen kendini bu konularda geliştirirse, dediğim gibi sesi mükemmel...