nostaljik mp3 

kapat
  1. internette bulunca ayri bir mutluluk yaratan dosyalardır.
    Korsan olarak adledilse de, yasal olarak piyasada bulunamayan bir sarkiyi bulunca vicdanimda yasallasan dosyalardır...

(bkz: mehmet pekün)

http://www.birzamanlar.net/arsiv/arsiv1.html
    #1225804 (Victor, 29.01.2007 01:02)

© 2008 - uludağ sözlük

nostaljik mp3 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nostaljik mp3 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nostaljik mp3 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye haritasi sablonu » uyku cuvali » futboldan anliyovum » zencilerin sozlukte yazar olmasi » jay z » avon » nwankwo kanu » abdullah gul » hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » ahbap cavus iliskisi » bilek corap » taraf tan genelkurmaya sekiz soru » vicdani ret talebinin askerlikten sogutma olmamasi » anarsizm » afrob » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burdayim » yagli saclardan kurtulmak » w6 » shy » oyle kalakalmak » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » carlos alberto oliveira capone » vonal » 14 kasim 2002 panathinaikos fenerbahce maci » itouch » anayasa madde 66 » abdullah gul e yuh demek » merve » cay ve kahve lekesinden kurtulmak