nihat nasir 

kapat
  1. hakan albayrak onu "bursa'nın kültür bakanı" diye tanımlar.

dogu konferansi kurucu üyesi, gercek hayat yazarı, 8sutun editörüdür.

çok keskin bir dili ve gözünü budaktan sakınmayan kelimeleri vardır.

ayrıca, anladığımız kadarıyla, bir hayli nazik, zarif bir insandır.

ahlak isyani ve akilci yanilgi adlı iki kitabı mevcuttur.

bir de, fena halde müslümandır.
    #1268815 (nuh tufan, 07.02.2007 01:31 ~ 01:32)
  2. bursa imam hatip lisesi mezunları derneğinin (bihmed) başkanı idi bir zamanlar. belki hala öyledir.
    #1268839 (bir musibet, 07.02.2007 01:39)
  3. belirli aralıklarla 8 sütun`da köşe yazıları yazan bingöllü yazar.

http://www.8sutun.com/
    #3455094 (derdev, 27.05.2008 17:53 ~ 17:54)

© 2008 - uludağ sözlük

nihat nasir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nihat nasir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nihat nasir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk futbolunun duran top hastaligi » fatih tekke batuhan karadeniz » qqleta » 2 saat icinde deprem olacakmis » osman pamukoglu » tribalenfeksiyon » bir seylere inanma ihtiyaci » maltepeli aslanlar » galatasaray kupasi » diskalkuli » gundelik hayat teorileri » mehmetcik vakfi na uyanik bagis haberi » bedensel sanrilar » ugur dundar » tu kaka bana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki sabetayistler » yallah mahmut » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » ulusozluk nba fantasy league » grand theft auto online » nazim hikmet e nazim usta demek » hungur hungur aglayan takkeli cocuk » transseksuel guzellik yarismasi » dertleri zevk edindim » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » www iktisat eu » jim adkins » vicdan olmadan iman olur mu » kaybetmek