national gallery 

kapat
  1. (bkz: national art gallery)
    #1752803 (CRAnium, 11.06.2007 10:17)
  2. eserlerin genelde korumasız olduğu, içerisinde arnolfini wedding, virgin of the rocks ve bellini tarafından çizilmiş fatih sultan mehmet portresinin de bulunduğu, sanatın da en az aşk kadar haz verici bir duyum olduğunu bana öğreten müze.
    #1840782 (endustriyel siyah, 29.06.2007 17:47)
  3. monet, manet, caravaggio, van gogh tablolarını yan yana görebileceğiniz, 1 saatlik hızlandırılmış turda bile insanı 10 km yol yürümüş gibi yapan gezilesi görülesi sanat yuvası.
    #3233847 (beyazyelkenli, 05.04.2008 18:53)

© 2008 - uludağ sözlük

national gallery başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. national gallery ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu national gallery nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hanif » beer beer » final sinavi oncesi son gece » zengin kiz zengin erkek birlikteligi » oha deme sekilleri » bono » sagopa kajmer in fuat ergin e dava acmasi » pesimist insanlar » bitli baklanin kor alicisi olurmus » t cetveli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games