naten 

kapat
  1. arnavutça gece anlamına gelen kelime
    #16552 (naten, 16.01.2006 03:49)
  2. üçüncü nesil bir yazar. genç nesil filozof. kendisinden çok şeyler beklediğimiz nadide insan. yazıları ile sözlüğü uçuracak yazar.
    #1014379 (ben sarhos degilim, 18.12.2006 01:14)

© 2008 - uludağ sözlük

naten başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. naten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu naten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cinsel hayati olmayan insan » o simdi ne yapiyor » yazarlarin aslinda demek istedikleri » is kiz » nigde » askeri sosyoloji » amd opteron 2352 » intel itanium 9050 » tuncay sanli » pierre joseph proudhon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci