muslu nalbantoglu 

kapat
  1. fm serilerinde(06-07-08) oldukça iyi bir dr oyuncusudur.3 büyükler dahil bütün türk takımlarında ilk 11 deki yeri garantidir.
    gerçek hayatta ise ajax altyapısından çıkıp nec nijmegen takımına kapağı atmıştır.sporx e göre önümüzdeki sezon kayserispor da oynayacak.
    #3201158 (coolgoose, 28.03.2008 15:38)
  2. cm'de alinabilecek en iyi sag beklerdendir ama cm'de hollanda umit milli takimi'nda oynar. gercek hayatta ise turk milli takimi'ni secmistir.

gelecek sezon icin kayserispor'la anla$mi$tir. buyuk ihtimalle mehmet topuz satilacaktir boylece.
    #3201256 (schizo, 28.03.2008 16:07 ~ 15.04.2008 16:54)
  3. football manager 2008' de beşiktaş' ın mutlaka transfer ettiği, ' football manager bu işten anlar ' savını destekleyen, kayserispor' un yeni transferi. hollanda' nın ajax takımının altyapısından yetişen muslu, twente' de 107 maçta forma giydi ve gelecek sezon kayserispor forması giyecek. *
    #3419174 (abberline, 19.05.2008 20:29)

© 2008 - uludağ sözlük

muslu nalbantoglu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. muslu nalbantoglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu muslu nalbantoglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sagci insanlarin dusunme yetilerinin dusuk olmasi » ucuncu dunya savasi » kiz arkadasin sacina sakiz yapistirmak » bay dogru » she s a bitch alright » favori filmi recep ivedik olan insan » dalgasiz denizde herkes kaptan » kalamadim » don t you forget about me » hali saha macinda babasina pas vermeyen hain evlat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games