musa nin gulu 

kapat
  1. beni büyük bir hayalkırıklığına uğratmış kitap. belge diye sunulan bilgilerin büyük çoğunluğunu farklı gazetelerden alınan yazılar oluşturuyor.

başlık başımıza kalmış.
    #1708569 (exiq, 31.05.2007 17:13 ~ 17:14)
  2. ergün poyraz'ın togan yayıncılıktan çıkan kitabı.
    #2104736 (DeLi BLuE, 10.08.2007 12:09)
  3. ergun poyraz ın hepsi birbirinden palavra kitaplarından biri. adamlara hem yahudi asıllı ve asıl gayeleri israil e hizmet diyorsun hem de adamları şeriatçı olarak suçluyorsun. ya bir karar ver ergun poyraz hangisi bu adamlar. kara kuvvetleri komutanlığı istihbarat raporunun kendisinde bulunması da ayrı bir muamma.
    #2104763 (imhotep, 10.08.2007 12:15)
  4. ister isa nın ister musa nın gülü olsun ama yeter ki bi gün o gül çankayanın gülü olmasın...
    (bkz: çankayanın gülü)
    #2105699 (Li Rojhilate Dile Min, 10.08.2007 15:12 ~ 21.08.2007 15:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

musa nin gulu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. musa nin gulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu musa nin gulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about musa nin gulu. Copyright of the articles are belong to their authors.