mr t 

kapat
  1. herkesin esasen, rocky iii deki "clubber lang" ve akabinde, a takımı dizisinde "ba baracus" olarak tanıdığı aktör. esasen bodyguarddır. leon spinks'in (eski ağır siklet şampiyonlarından) koruması iken, sylvester stallone'nin onu keşfederek, yeni çekilecek rocky filminde oynatmak üzere, yapımcılara kabul ettirmek için göbeğini çatlattığı da bilinince, kariyerini stallone'ye borçlu olduğunu söylememiz pekala mümkündür ve kendisi de stallone'ye olan minnetini çeşitli vesilelerle dile getirmiştir.
    #2138026 (salamander, 15.08.2007 16:27 ~ 16:28)

© 2008 - uludağ sözlük

mr t başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mr t ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mr t nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1232 » gul bahcesindeki gelincik » aura noir » kitabevi » yaratan rabbinin adiyla oku » latah » love is nothing without fucking » slovenya » hayko cepkin » tromboanjitis obliterans » www basketurk net » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » challenger » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » sizoaffektif bozukluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir derdim var yasanmisliklari » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » bu iste bizim borumuz oter » dadaizm » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » kingda ka » undo control » en cok entry giren yazar » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » tuvaletde kabinler arasi duet » otistik dusunce » otisabi » i love this game » tech 21