modifikasyon 

kapat
  1. mutasyon gibi kalıtsal olmayan, canlıda dış faktörlerin etkisiyle kısa süreli gen işleyişi değişikliğine verilen ad.
    (sadakatsiz, 03.08.2006 11:07)
  2. alınan müşteri şikayetleri neticesinde üründe ortaya çıkan problemleri bertaraf etmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak adına ürüne uygulanan problemleri giderici ek işlemledir.
    (devedikeni, 12.08.2006 16:29)
  3. modifiye etmek, degisiklik yaratarak gelistirmek anlaminida gelir.
    (tristar, 17.10.2006 16:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir genc kizin gizli defteri » hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum » kibariye » her sike atlayan uludag sozluk yazarlari » david caine » erkeklerden igrenme nedenleri » banana joe » recine » ahmed apimah barusso » sobe » number eight » ad hominem » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » david villa » cesme » allah ini seven tutmasin beni » artvin in tarihi eserleri » edebiyat esnafi » rehab » ocb » kocamustafapasa » bobby tatketcap » emirgan » msn kullanmayan insan » bucak kalesi » dugun sarkicisi » saat kac espirisini ureten kisi teslim oldu » cennet arti cehennem esittir cehennet » 1954 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa