modern kapitalizmin leitmotifi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kapitalizmin nimetleri
  2. kapitalizmin cokusu
  3. kapitalizmin faydalari
  4. kapitalizmin yararlari
  5. hep o kapitalizmin yuzunden
  6. kapitalizmin kurnaz yanlari
  7. cagdas kapitalizmin bunalimi
  8. kapitalizmin yozlastirdigi degerler
  9. kapitalizmin kurdurttugu cumleler
  10. cagdas kapitalizmin dini

© 2008 - uludağ sözlük

modern kapitalizmin leitmotifi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. modern kapitalizmin leitmotifi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu modern kapitalizmin leitmotifi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» windows vista » randy marsh » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » bana yapilmasin kardesim » ayran ile sigara icmek » somnolans » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » blind guardian dinleyip orta dunya yi kesfe cikmak » carlos vela » bininci dunya savasi » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » uludag sozluk copcatanlik servisi » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » sampiyonlugunu ilan etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yeni baslayanlar icin ahiret » ntvmsnbc com » ask yakar » yiyorum yiyorum doymuyorum » bye yerine by diyen msn insani » tatarlarin turk olmalari » arjen robben » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » kasimda zirve baskadir zirvesi » istinye park » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak » kamos » tiberian sun » kirgizistan milli futbol takimi » turk olcu birimleri