bugün

Çok fazlaysa birakip gitmek en guzeli eger cozulebilecek biseyse ik departmaniyla konusmak benim isime yaramisti 1 kere.
(bkz: Bezdiri)

Detaylı bilgi ve ne yapılması gerektiğini merak eden varsa yardımcı oluruz. Yıllarımızı verdik yıllarımızı.
Özellikle okullarda yoğun olarak görülen bir durumdur.
Özetle millettin kıçını yalamayan, iki yüzlü olmayan, düzenbaz ve çıkarcı olmayan genelde aykırı insanların başına gelendir.
"Canım, balım, aşkım" diyerek yalaklanın, jestler yapın en sevilen siz olursunuz.
Ama iki kuruş para için bu kadar eğilip bükülebiliyorsanız zaten siz her şeyi yaparsınız.
Daha önceki işyerinde her gün +5 saat mesaiye kalan, yemek molası yapamayan, bir vakadan diğer vakaya soluksuz sokulan biri olarak böyle haksızlık yapan herkesin annesinin alnından öpeyim.
Yatacak yerleri de olmasın. Neyse sakinim
Yargı içtihatları uyarınca mobbing sayılan hâller:

• çalışanın işyerinde yalnızlaştırılması,

• iş yapmasının zorlaştırılması

• yok sayılması

• alay edilmesi

• statüsünün küçümsenmesi

• yaptığı işin aşağılanması

• işle ilgili olağan olmayan taleplerde bulunulması

• statüsü, işi ve benzeri konularda tehdit edilmesi

• görev tanımının dışında işler verilmesi

• dedikodusunun yapılması

• cinsel tacize maruz bırakılması

• sürekli eleştirilmesi ve suçlanması

• iş şevkinin kırılmaya çalışılması
işçinin kendisine mobbing uygulandığına dair kuşku uyandıracak olguları ileri sürmesi yeterlidir; işyerinde mobbingin gerçekleşmediğini ispat külfeti, işverene aittir.

Yargıtay 22. Hukuk Dairesi, Esas No: 2013/693, Karar No: 2013/30811
ispatında kesinlik değil yaklaşıklı aranır.
işyerinde geçen, çalışanların üzerinde baskı kurulması suretiyle hayatlarının sikildiği porno kategorisi.
Patron patron olursa mobbing olmaz.

Her şey patrona bağlıdır.
Yüksek bir maaş almıyorsanız,değersiz hissediyorsanız bir iş bulup iş yerinden tüymenin zamanı gelmiştir,bu şekilde yıllarca çalışmaya devam edebilirsiniz,mücadele edersiniz fakat günün sonunda aldığınız paralarla yaptığınız mücadelelerin değmediğini göreceksiniz.
bunun olmadığı yer yok, işinizin amına koyayım
işyerlerinin vazgeçilmezidir. Daha çok sessiz, çekingen ve çalışkan insanların başına gelmektedir. Kişi hakkında dedikodular oluşturulması, kişinin değersizleştirilmesi ve nihayetinde yalnızlaştırılmasıyla en üst seviyeye çıkan eylemDiR. Amaç kişiyi yıldırmak istifaya zorlamaktır. Modern dünyada bunun en garanti yolu duygusal olarak zarar vermektedir. mobbinge uğramamak için iletişim becerilerinin geliştirilmesi önemlidir.
Hemen hemen herkesin meslek hayatında karşılaştığı psikolojik baskılama, yıldırma yöntemidir. Mobbing ile mücadele etmek oldukça zordur. Kim tarafından ve ne amaçla yapıldığına göre mücadele yöntemi farklılık gösterir.
Çoklu baskı sistemi, asgari iki kişi ile yapılan danışıklı dövüş.
"Mobbing, çalışan bireyi pasifleştirmek, yıpratmak ve yıldırmak gibi amaçlar için huzursuz etme, aşağılama, dışlama, önemsememe gibi bilerek ve belirli bir şekilde yapılan baskıcı yönetim ve psikolojik şiddet olarak tanımlanabilir." daha iyi bir tanım okumadım.
Çekiçle gidip kel kafalı karga suratlı mobingcinin kafa tasını parçalama isteği uyandırır. En az 5 yıldır bu tiplerle uğraşıyorum müdürler de yavşak bunlar da. Başka bölüme Gideyim diyorum izin vermiyorlar. Sanki türkiyenin göz bebeği şirket değil işkence yeri. Bu durumda katil olan biri kesinlikle ceza almamalı tek yol olarak intiharı bırakıyorlar çünkü istifa etsen de kaymak gibi isyerini bıraktım diye bunalıma girersin.
gizlice kaydedilip hukuk makamlarına iletilirse sonucunun ne olacağı merak edilen zorbalık. hukukçuların yorumlarını bekliyoruz.
recep ivedik diyor ya: müdür değil misiniz ulan, hepiniz yavşaksınız... müdürlerin yüzde 99'u göt.

https://www.youtube.com/watch?v=sXK1VrODUEw
Allah belanızı versin lan.