metinmilli 

kapat
  1. yeni bir dördüncü nesil yazar.*
    (larker, 24.06.2007 17:06)
  2. ilk defa yeni gelen bir yazarın nick altına entry girmemi sağlayan kişi. tanımam şahsen. ama nick süper. şu an beyaz takım elbisesi ve devasa gözlüğüyle entry giriyormuş gibi. birazdan da havuz başında klip çekecek. sefalar getirmiş.
    (nikim yok benim, 27.06.2007 13:42)
  3. dördüncü nesil'in, üçüncü nesle bile örnek olası; objektiflik ile subjektiflik arasındaki nizafi ayrımın ayırdında olan, olay yaratmaktan kaçınacak kadar efendi, yazım imla kurallarına dikkat eden, tanımdan öte tanım yapan yazarı.
    severek ve ilgiyle, ailecek takip ediyoruz. **
    (chemsuk, 11.08.2007 22:21)
  4. son entryleri sadece ve sadece futbol ile ilgili olan ihtiyar angut.
    (metinmilli, 15.12.2007 19:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ali kirca » hidayet turkoglu » ayar verirken ayar almak » lebron james » sethanon » darende nin tarihi eserleri » royal abjar » oyle bir horlamak ki komsunun duvara vurmasi » samsat in tarihi eserleri » vefa istanbul da bir semtmis » disk » four seasons hotel bosphorus » ogretmene hojam diyen ogrenci » bahce nin tarihi eserleri » kralice ikinci elizabeth » abdullah gul un age of empires de paladin olmasi » isitme engelliler icin seks filmi » fatih sultan tekke » serenade » yumurtayi cekicle kiran komunist » renault 9 gtl » yorum farki » sahin gorunumlu bmw » anadolu leopari » seovilerin agababasi » ciplak ayak araba kullanmak » zeki alasya ya benzeyen kizlar » sunger fidani » sevgili oykuler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa