mesut baran 

kapat
  1. 19-haziran-1978, istanbul dogumludur. dunya radyo'da Genel Yayin yonetmeni olarak gorev yapmaktadir.

bundan yaklasik 12-13 sene once istanbul'dan ankara'ya, ankara universitesi astronomi ve uzay bilimleri bolumunde* okumak uzere geldi ve kisa bir sure sonra dunya radyoda dj olarak calismaya basladi. zaman tuneli, mesut baran la yarindan once gibi programlarin yapimini ve sunumunu ustlendi. uzun bir sure dj'lik seminerleri verdi. ankara sanat evi'nce hazirlanan bir cok oyunda ve siir/hikaye dinletilerinde gorev aldi. yaklasik 3 senedir medyatik gundem adli programi sunmaktadir. evli ve bir cocuk babasidir.
    #2743238 (limon cicegi kolonyasi, 25.12.2007 07:44 ~ 07:46)

© 2008 - uludağ sözlük

mesut baran başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mesut baran ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mesut baran nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adam fenix » zeki insanlarin dindar olmasi » mahalle maci kurallari » dunyada kurallari koyan zenginlerdir » horlayan kiz » sevemezsin » alkislarlayasiyorum com » eylul aksami » 070829 com » cristian brocchi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games