mer de noms 

kapat
  1. a perfect circle'in ilk albumu.
    judith ve the hollow gibi iki super sarkiyi barindirir.
    #247068 (a fine day to exit, 15.05.2006 14:56 ~ 14:57)
  2. a perfect circle'ın 2000 yılında çıkardığı albüm.

1.the hollow
    2.magdelena
    3.rose
    4.judith
    5.orestes
    6.3 libras
    7.sleeping beauty
    8.thomas
    9.thinking of you
    10.brena
    11.over
    #1988435 (felix felicis, 22.07.2007 22:51)
  3. fr. isimler denizi. (e gayet tabii)
    #3156280 (havada bulut, 18.03.2008 00:22)

© 2008 - uludağ sözlük

mer de noms başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mer de noms ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mer de noms nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» irak sinirina tampon bolge kurulmasi » o yazar benim » skibbe nin istifa etmesi » senkronkaymasi » cennetten kovulan » beziman » son mermiyi kendine sik » discide aglamak » vanilya » fortis » rambo » football manager 2008 » cronica de una muerta anunciada » pinarwadi » voleyi vurmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendince ozgurlukculeri fisleyen tip » fifa 09 » geri donusum kutusu » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » 3g » tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » golden horn » walk over » butterfly caught » kastamonu » sozluk yazarlarinin itiraflari » hersey ona donecek birgun » the famous soas rebetiko band » daniel tozser