medeni hali medeniyetsiz 

kapat
  1. yeni yazar adayı, çaylaklık sürecini yaşayan şahıs.hoşgelmiş
    (balyancho, 10.12.2006 01:49)
  2. 3. nesil bir yazarımız. hoşgeldin diyorum.
    (gitaristkaptan, 26.12.2006 22:50)
  3. 3. nesil yazarımızdır kendileri. *

edit: lhaen miş * . korkacak bir şey yok * .
    (kutupsal form, 13.01.2007 13:04 ~ 15:20)
  4. ironik nick; ironik bir sözlük kutlamasına dönüyor o zaman. pardon, kapınızı çaldım. bugün sözlüğün doğum günü de, partimize katılır mısınız?...
    (benden yazar olmaz, 14.01.2007 03:49)
  5. arkasında durulmasından rahatsız olan yazar.
    (numb, 17.01.2007 12:53)
  6. evet kendisiyle tanışmamız isimin yanında yazan endüstri mühendisi yazısından sonra oldu. zaten buna çok benzeyen bir nickli elemanada kıldım daha sonra olaylar gelişti.
    -naber. bende end mühüm.
    +ha öyle mi ne güzel. şurada okuyorum burada okuyorum.
    -oh oh maşallah bende şurada okuyorum burada okuyorum.
    --------------------------------------
    asıl ilginç olaylar buradan itibaren başlar. uzun zamandır tanıştığım hödöyle sözlük muhabbeti yapmaktaydık.
    -ya ben şöyle yazarım böyle yazarım dengesiz yazarım. babam kırk milyar falan diye giden bir muhabbetti(bu tamamen aramızda bir muhabbettir)
    sonra bana sordu.
    +sen hangi sözlükteydin??
    -nedemek hangi sözlükteydin tabiykide uludağ...
    +ha benim erkek arkadaşımda orada..
    tabi bende erkek arkadaşını tanıyorum ama fazla muhabbetimiz yoktu kendisiyle fazla aynı ortamlarda bulunamazdık.
    -haa söyle bakalım adı neymiş??
    +medeni hali medeniyetsiz.
    -ha nasıl olur be ben onla daha 3 gün önce tanıştım, konuştuk monuştuk.
    sonra gittim ve olayı anlattım kendisine.
    oda çok şaşırdı tabi.

evet sözlük beni yine şaşırtmalarına devam ediyordu.
    +bir başka olayda bir başka yerde görüşürüz sevgili sözlük.
    _görüşürüz.
    +haa nasıl lan sözlük konuştu. anneee koş sözlük konuştu
    =saçmalama oğlum.
    =fatih bu çocuğa bilgisayar almakla kötümü ettik ya biz??
    +konuştu anne vallahi konuştu.
    (markasiz, 27.01.2007 15:18)
  7. aklı başında bir yazar. ihtilal ve darbe arasındaki farkı çok iyi algılamış, takdir edilesi bir kişi. entry'lerini mantıklı bir dayanaksız yazmadığına inandığım.
    (karanlikta, 31.01.2007 11:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» modifikasyon » valencia » goze » ates hatti » dogacak gunes gibi » merhaba ankara zirvesi » kurege asilmak » alisar hoyugu » alexandre aja » zemzem tower » cikmaz sokak » abbadi » muhammed bin abbad » trgamer com » goze sabun kacmasi iyidir » hakiki seri eksi oy veren ibne » work and travel » beni birakin gidip ladin i getireyim » genc bir isadamina » doktor faustus » aysun kayaci » fenerbahce ulker turk telekom final serisi » istanbul kitaplari arka kapaklari » msn de sozluk yazarlarini cekistirmek » acemiler net » bir ayriligin anatomisi » eski sevgilinin cenazesine gitmek » kurdistan » 5727 sayili kanun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa