mark hamill 

kapat
  1. star wars üçlemesinin luke slywalker'i. başkaca bir başarısı yoktur.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Hamill
    #1995615 (ELeCTrO, 23.07.2007 22:45)
  2. ''Vücut yapımın yaşımı yakalamasını bekliyorum.''

mark hamill
    #1995621 (ELeCTrO, 23.07.2007 22:46)
  3. son derece talihsiz bir zattır; star wars old trilogy çekimlerinin ortasında geçirdiği kaza sebebiyle suratında izler oluşmuş, star wars sonrası pek iş yapamamış, hatırlayabildim kadarıyla iki gerilim filminde oynamış ve birtakım seslendirmeler yapmıştır. şu sıralar otuzuncu yıl etkinliklerine katılmaktadır star wars un.
    #1996562 (Disco Inferno, 24.07.2007 00:30)

© 2008 - uludağ sözlük

mark hamill başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. mark hamill ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mark hamill nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sari gazetecilik » bir insani seksi yapan etkenler » amber and ashes » yeni uuser olacaklara nick onerileri » akp nin gencleri dikenli tel ile korumasi » elektrik ark kaynagi » bir kedinin gunlugu » bu sene iyi libido yapti » her turk un reklamci olabilecegine inanmasi » ayak havlusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci