lost boys 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. the lost boys
  2. lost degil lost degil lost gorunur dizim
  3. lost lost diye nicesine sarildim
  4. lost dizisini bilmeyenlere lost u anlatmak
  5. lost the real lost
  6. lost boy lost girl
  7. out with the boys
  8. boys san
  9. boys of d 5
  10. boys ii men

© 2008 - uludağ sözlük

lost boys başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lost boys ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lost boys nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » bandira devletleri » gecen haftanin en begenilen entryleri » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » bu maceranin sonu uzayda biter » vatanim icin goreve hazirim » la traviata » iki tasagim onume aksin » doktor nazim » tom bombadil in basbakan olmasi » erkek ve kadinlar birer salaktir diyen uzayli » iki sozluk yazarinin evlenmesi » fener sozluk » sozlukte gay var » elde sigara hahaa diye entry silen moderator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkekleri cekici yapan detaylar » please please me » muharrem orucu » halkevleri » olimpik havuz » universite ogrencilerine sorulan kil sorular » turkiye de devlet teklif ediyormus » pkk nin aktutun karakoluna bayrak asma hayali » sport boys » tevitol » slaven rimac » dogan heper » zeytinburnucocugu » the rabbit proof fence » gece sesleri