lizard king 

kapat
  1. jim morrison un kendisine yakistirdigi addir.
    (bkz: i m the lizard king i can do anything) , (bkz: american prayer)
    #1929076 (Psychedelic, 14.07.2007 00:35)
  2. kertenkele kral anlamına gelen, jim morrison abimizin kendine seçmiş olduğu lakap.

'i'm the lizard king i can do anything'.
    #3978771 (moonlight sonata, 18.09.2008 16:17)
  3. (bkz: kertenkele/#3622413)
    #3998454 (faaip de oiad, 23.09.2008 04:49)
  4. beşinci nesil yazardır, hoş gelmiştir, the doors gibi bir efsaneyi sözlüğümüzde de yaşattığı için ayrıca teşekkür edilesidir.
    #4033095 (never neverland, 02.10.2008 03:10 ~ 03:11)

© 2008 - uludağ sözlük

lizard king başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. lizard king ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lizard king nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» distemper » ayriligin ilk gunu » serpil cakmakli » kocani orkestar » pavel londak » moderatorlerin enayi olmasi » asosyallesiyorum muntazaman » theangelofdeath » ilk opusme » sadeness » sinnerman » zenci ogrenci » pilotmont » ergenekona son verin teror bitsin » evil perfection » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hyperion » bimeks teknoport » yavuz cetin » entry kotuleyerek tsk ya destek olmak » kuscubasi esref bey » adnan menderes » the sims 2 » yasar taskin koc » tahayyul » naturally » aplus » siirde sozluk akimi » taraf vs genelkurmay baskanligi » howard wolowitz » degisen gundeme gore girdigi entryden utanan yazar