bugün

sosyal medyaya özellikle twitter'a bakarsanız herkes bir anda lgbti savucunucu olmuş.

bakmayın savunduklarına çoğu, takipçi kasmak için paylaşıyor o tweetleri.

yanı başlarındaki ülkelerde ölen çocuklar için farkındalığı olmayan embesiller gelip sanki dünyadaki tek sorunun "ibnelerin rahatça öpüşememesi" gibiymiş davranması tam anlamıyla bir kalleşliktir.

bu yürüyüşe destek verenlerin ve katılanların genelinin gezi olaylarına katılanlar oluşturuyor.

pekala soruyorum:

berkin elvan için iki yıldır neler neler yaptınız.
eylemler yaptınız, duvarlara "ölümsüzdür" diye şeyler yazdınız.

berkin elvan çocuk oluyor da türkistan'dakiler çocuk değil mi?

sizin ben samimiyetinizi sikeyim.
sizin ben insanlığınızı sikeyim.

utanmadan hala "saygı gösterin bize" diyorsunuz.

sanki ülkenin gelişememesinin tek nedeni "lgbti üyelerine saygı gösterilmemesi" gibiymiş davranmayın, öyle bir şey yok.

erkek haliyle 1 saat makyaj yapıp topuklu ayakkabı giyene saygı gösterdiğim anda ülke gelişecek mi?
hayır hiç sanmıyorum amına koyim.

ulan biz de eşcinsel gördük de bunlar gibisini ilk defa görüyoruz.

siz hiç gay olup da topuklu ayakkabı giyen birini gördünüz mü?

valla oraya katılanların ne kadar geri zekalı oldukları ortada.

sanki ibneler yerli otomobil yapmış da saygı istiyorlar.
(bkz: homofobiklerin hepsi gizli eşcinseldir)
Nefret dolu yorumları görünce taksimdeki 100 bin kişiden daha fazla olduğumuzu görmek mutlu edici.
yasak ne ayol!

Desteklediğim yürüyüştür.
Sozlukteki lght lari ortaya cikarmis yuruyus.
Küçücük çocukları evlendirenlerin, namus için adam öldürenlerin, karısını dövmeyi erkeklik göstergesi kabul edenlerin anlayamadigi yürüyüştür. Pardon beyler sizin onur anlayışınız eşek s*kmekti değil mi, unutmuşum yaa. Siz anlamayın, böylesi daha güzel.
şimdi bu günün özetine bakarsak. sağda solda rahatça sevişmek için yürüyüş yapan erkeklerin böyle bir aktivite içinde bulunması yanlış. biz homofobik değiliz. ama siz yok " şaban ile recep'in aşkına ramazan engel olamaz " derseniz hayatınızı sikeriz. efendi olacaksınız ilk önce. sonrasını düşünürüz.
Aşk deyince aklınıza karşı cins ile seks geliyor ise lgbt olanların suçu nedir sormak istiyorum. .
Uludağ sözlük yazarları da müthiş entryler yazmış ya tebrik ederim (!) sürekli tecrit etme olayı içerisindesiniz. Bir de olaya sürekli cinsel anlamda yaklaşımları gerçekten çok değerli(!) işin bir de duygusal boyutu var anlamak isterseniz.
Şu hayatta çok ince çizgiler var. Eğilim ve tercih gibi mesela. Gözlemlediğim kadarıyla tercih edip ben lezbiyen ya da gay olacağım diyen çok kişi yok. Yok mu? Var. Model alma yolu ile de edinenler var bu meseli. Mesel demem bile hata aslında. Yıllar önce Bu durum dsm-4'te 'cinsel eğilim' olarak tabir ediliyordu, yani bir rahatsızlık olarak. Sonra dsm-4 kendi icerisinde, bir rahatsızlık olarak adlardırmaktan vazgeçti ve sonuç olarak artık dsm-4'te yer almıyor. Yani bir hastalık değil. Ben tam olarak karar veremiyorum. Tercih meselesi demek çok basit kalıyor. Sanki sonradan kendi seçimiymiş gibi. Duygusal boyutuna gelecek olursak, Adamın/kadının karşı cinse karşı hiçbir şekilde bir meyli yok... Olmuyor mesela... sanki bir hissinizin, duygunuzun hiç var olmadığını düşünün. işitme duyunuzun olmaması gibi, karşı cinse karşı bir istek yok. Ama farklı şekilde hemcinse karşı istemsiz bir şekilde yaklaşma durumu söz konusu. Yaradılışında yok, verilmemiş. Herkese verilen şey ona verilmemiş. Tanrı vermemiş, bir de üstüne yasak getirmiş. Üstüne bir de hor görülmüş, ezilmiş, soyutlanmışlar, baskı altında duygularını bastırmışlar, yarım bir hayat yaşamışlar. Ben her zaman ezilen, hor görülen tarafın yanındayım kim ne derse desin, din ne derse desin... Her şeyden önce insan olmaktır mühim olan.
Edit: imla.
Bunu (yürüyüş olsun,evlilik olsun) savunanların en yakın fizyoterapiste ve bir psikoloğa gitmeleri şiddetle önerilir.Yahu sizde akıl yokmu bre kâfirler sırf sözlükten kız düşürürüm ayağına homoluğu savunuyorsunuz bize.insaf Lut kavmi gözünüzde canlansin.Entelektüel görünüm oluşturmak isteyen yazarlara hoş gelen yürüyüş.Allah ıslah etsin.Bir yürüyüştür.
Bizim memleketin bir huyu vardır. Gündemde olan birşeyi anarşiklik, marjinallık olsun diye ölümüne savunurlar. Kimi zaman neyi temsil ettiğini bile bilmezler. Umarım bu konuda önce bir araştırır öğtenirler. Yoksa sokakta hepimiz leziz hepimiz gayiz lafını çok duymaya başlarız.
Hokofobiklerin hepsi gizli eşcinseldir gibi salakça bir cümle duymama sebep olan yürüyüştür. Oldu canım dolaylı veya doğrudan herkes eşcinsel o zaman.
gereksiz ve iticidir. ulan bu şerefsizler en büyük yasaklardan birini yapıp en büyük günahlardan birini işleyenler. livata, lezbiyenlik, sevicilik bunlar büyük günahtır ve mazallah başımıza taş yağdırır ülkemize büyük felaketler verebilecek yanlışlardır o yüzden bu tür et yığınları lanetlenip acilen bu ülkeden sürülmelidir.
dünyada okadar insan katledilirken. ibinoşların yürümesi bide ibinoş olmayanlarında destek vermesi . içte bir ibinoşluk var demektir.
şuan yürüyüş fotoğraflarını geziyorum da resmen kamyoncu dayılar da orada amk. birine yanaşır mıyız ekmek çıkar mı diye yürümeye gitmişler valla.
Doğu Türkistan’da oruç yasağına karşı gelip şehit edilen Türkler varken bunlar öpüşmeyi onur mu sayıyor. Soysuz köpekler.
Kıytırık bir yürüyüş. Katılanların yarısından fazlası sapık ergenler, kalan kısım da kendini çok özgürlükçü addeden orta yaşlılar. Bunlar peygamber efendimizin duasına şükretsinler, helak olmadıkları için şükretsinler.
Görüntüleri izledim. Evet gerçekten çıplaklığıyla, teşhirciliğiyle, oralıyla tam bir "onur" yürüyüşü olmuş. (bkz: iğrençsiniz ibneler)
Aldığı nefesin zarar olduğu kişilerce yapılan yürüyüş. insan hitlere hak vermeden edemiyor, şimdi bu oruspu evlatlarının dünyaya ne gibi Bi faydası var. Sırf kaynak israfı. insanlık her gün savaşlar ölümlerle açlıkla yuzyuzeyken bunlar sikinin amının keyfinde. Hani geberip gitseler komple hangi soysuz üzülür bunlara.
"Şaban'la recep'in aşkına ramazan engel olamaz." sloganına sahip yürüyüştür.
Siz dinle dalga geçin, sonra ibneliğinize saygı bekleyin. Oldu canım, başka?
ne bok yerseniz yiyin de şu rezil görüntü hoş bir görüntü değil eğer bu günkü yürüyüşe ait bir görüntüyse... ahlaksız toplumların yaşamasına imkan yoktur. http://galeri.uludagsozlu...C3%BCy%C3%BC%C5%9F%C3%BC/
http://imgur.com/ngzp30P

şöyle bir sloganın arkasında yüzlerce "ibne" durmuştur. niye ibne dedim aşağıda gerekçesi yazılmıştır.
bir de mal ekşi sözlük yazarları buna "orantısız mizah" demişler.

zaten bu ülkede her şey orantısız mizah olmuş.

başkalarının dini öğeleriyle dalga geçenlerin kendilerine "ibne" denilmesine kızması komik değil mi?

sen ramazan ayında oruç tutanlara, müslümanlara hakaret edeceksin sonra da "saygı" bekleyeceksin.

yok ya başka isteğiniz sayın ibneler?

bak sayın dedim gülümseyin.
Dünyanın dört bir yanında kan,gözyaşı varken ibnelik için yürümek de harbiden ibnelik olsa gerek.
müdahalelerle son bulmuştur. ya bırakın insanlar ne düşünüyorsa söylesin , müdahale ederek adamları daha çok kutuplaştırıyorsun ne gerek var be kardeşim. yürüsün hatta evlenmek istiyorsa ver o hakkıda sen devletsin sonuçta bu işe karışamazsın ki.
gönülden desteklediğim yürüyüş.

topluma sorun ve sıkıntı yaratan her şey gibi bunu da ruhen destekliyorum.
ne diyeyim,allah akıl fikir versin.