kwame brown 

kapat
  1. 2001 yılında draft edilmiş hayal kırıklığı. göz var nizam var cümlesi çok kullanılmıştır bu oyuncu için. bir futbol müptelası bile bu adamın iyi bir basketbolcu olmadığının yorumunu yapabilir. en azından basketbol severler 1.tur 1.sırayı haketmediğini bilir.
    #862802 (Aktif matkap, 15.11.2006 16:56)
  2. michael jordan'in washington wizards'a buyuk kazigidir. wizards'ta oynarken kwame icin ozel psikolog kiralamislardi. bir takim yetkilisi, babasiz buyudugu icin psikolojik sorunlari oldugunu acikladi. neyse ki lakers'a gitti de kurtulduk. karsiliginda wizards'a alinan caron buttler 10 kwame eder.
    #862822 (isla morada, 15.11.2006 16:59)
  3. pau gasol takasıyla birlikte memphis grizzlies e giden pivot.
    #2942299 (shaqmarion, 03.02.2008 13:59)
  4. bu yaz, serbest kaldıktan sonra, pistons'la kontrat imzalamış basketbolcu. 2 yıl için 8 milyon dolar alacakmış.
    #3737029 (kanye, 29.07.2008 10:11)
  5. öyle ya da böyle pistons'ın bir şekilde hep uzun bulabildiğini bize tekrar hatırlatmış oyuncu.
    tüm lig uzun istiyorum diye ağlar, pistons bir şekilde hep bulur uzunları kardeşim bu nasıl iş?
    son bir kaç senede takıma gelmiş-gitmiş uzunlara baksana..?

(bkz: ben wallace)
    (bkz: rasheed wallace)
    (bkz: antonio mcdyess)
    (bkz: chris webber)

bonus olarak (bkz: darko milicic) de var tabii ama onu saymasak daha iyi olacak sanki. *
    her ne kadar kwame kariyerinde pek fazla bir şey yapamamış olsa da, detroit gibi "uzunları adam etmeyi iyi bilen" bir takımın forması altında bir çok insanı şaşırtabileceğine inanıyorum.

ayrıca yeni koç michael curry'nin bu adam üzerindeki etkisi çok büyük olacaktır, şimdiden söyleyelim.
    #3743167 (temporarypeace, 30.07.2008 13:21)

© 2008 - uludağ sözlük

kwame brown başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kwame brown ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kwame brown nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metalcilerin mekkesi wacken » inci kerestecioglu » komur demokrasisi » ne olacak bu fener in hali » fazil say » nokia n73 music edition » marmaris » cocukken dayak yenilen kisi ile karsilasmak » ozel numaralari acmayan tipler » iri memeleri olan kiz » sisme koltuk » ciftler arasindaki boy uyusmazligi » ohsss » fenerbahce nin sampiyon olabilme ihtimali » abdulmelik firat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » en son kim koydu » uludag sozlukteki morlar » nintendo dsi » zevkten dort kose olmus bocek » banu guven » var misin yok musun » umut sarikaya tipi mutsuzluk » seriat » isaac promise » deniz feneri dernegi » birol guven in lost senaristi olmasi » konferans vermek » uludag sozlukteki sarilar » anadolu islami » man who sold the world