kurtlar vadisi the others 

kapat
  1. türkiye'nin bütün babalarını kesen, mafyayı abdülhey ve memati ile birlikte tek başına çökerten polat alemdar'ın yeni macerası. güneydoğunun kanayan yarası olan teröre parmak basmak isteyip beceremeyen polat alemdar, lost adasının problemini çözmeye gidecektir. hamile kadınlara, çoluk çocuğa dil uzatan şerefsiz others a haddini bildirecektir.

polat: kurtlar vadisinde kanun düşeni yemektir.
    desmond: see you another life brother
    #1328252 (the man who sold the world, 20.02.2007 22:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

kurtlar vadisi the others başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurtlar vadisi the others ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtlar vadisi the others nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kurtlar vadisi the others. Copyright of the articles are belong to their authors.

» in the end » anlamazdin » yemekteyiz burhan altintop » ahmet arslan » desiree » kriz teget mi gecti delip mi gecti » birzamanlar net » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » onur unlu » cezmi yurtsever » yeni baslayanlar icin istanbul » cem yilmaz » ayrilik » tematik mode un sozluge aykiri olmasi » gunes enerjisiyle calisan hesap makinasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » anlatma » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » elfida » yemekteyiz » deceku » lenin merkez camii » sinemadan cikmis insan » varaka » sinem kobal » karate ni sente nashi » seni kimler aldi » mynet » yare soyleme » you make me high » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » the moon and the yew tree » avrasya tv » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » seytan taslamasinda roket atar kullanmak » lezce com