kurtlar vadisi gorev mars 

kapat
  1. "mars'ta da olsa vatan toprağı kutsaldır ve son damlasına kadar savaşılır" sloganıyla ortaya çıkan, kurtlar vadisi'nin yapılması planlanan projelerinden biri.

dizinin posterleri;
    http://img474.imageshack....1904/snapshot5lv41fc0.jpg
    http://img504.imageshack....8826/snapshot4gp01hw8.jpg
    http://img504.imageshack....5673/snapshot3ri21dp8.jpg *

bundan sonraki versiyonu şu şekilde olabilir;

(bkz: kurtlar vadisi alien vs polat alemdar)
    #1500517 (salca, 07.04.2007 00:37 ~ 00:39)
  2. mars' ta ya$am bulunmu$tur. fakat ne büyük tesadüf bu yeni ırk sadece türkiye' yi tehdit etmektedir. bu nedenlerden dolayı yola çıkan alemdar ve ekibinin görevi mars' taki tüm varlıkları yok etmek, ve hem dünya' yı hemde mars' ı insan ırkı için ya$anabilecek hale getirmektir.

ilk bölümde alemdar ekibi cafcaflı kamera görüntüleri sayesinde görselle$tirilir. hemen arkasından da mars' taki uzaylılar tanıtılır. cem yılmaz' ın son bölümlere doğru, eski filmi olan gora' dan dolayı rol alacağı konu$ulmakta..
    #1500556 (3742372836, 07.04.2007 00:47)
  3. yapımcıların her duruma hazırlıklı bir senaryo yazabilme yeteneğine sahip olmaları ile bu konuda ne kadar ısrarlı davrandıklarının kanıtıdır.*
    #1500602 (akif57, 07.04.2007 00:57)
  4. polat: beyler yeni bir görev var.
    memati: nedir usta?
    polat: mars
    güllü: abi ben çokonat'ı daha çok seviyorum, mars yemesem?
    polat: öyle değil, mars gezegenine gideceğiz.
    halo: dağda kızıl ot biter, içinde keklik öter..
    polat: abdülhey bana acil uzay mekiği lazım
    abdülhey: kolay abi o buluruz sorun değil..
    #1500630 (salca, 07.04.2007 01:03)
  5. --spoiler--
    deli hikmet : mevzu ne ?
    polat : mars operasyonu..
    abdülhey : abi bu adamlar tehlikelidir yalnız gezmezler..
    polat : korkuyor musun abdülhey ?
    abdülhey : abi ölmenden vurulmandan korkmuyorum mars' a gidince ne halt yiyeceğiz bilmediğim için korkuyorum..
    polat : her şeyin sonunu düşünen kahraman olamaz abdülhey...

( mars' a gidilir karşılarında süper teknolojileriyle mars canlıları.. müthiş teknlojik silahlar vs. )

abdülhey : abi adamlar çok güçlü.. ellerinde garip silahlar var..
    polat : memati, erhan durmadan ateş edicez.. karşı koyamazlar..

( memati koşarak gelir )

memati : abi bunlara kurşun işlemiyor.. ışın silahı lazım ama bizde de ondan yok..
    erhan : polat abi yaklaşıyorlar..
    polat : arkadaşlar kaseyi kaptırmıycaz... yavaşça yere çökün..

( o esnada mars birlikleri bizim elemanları sorgulamaya başlar )

uzaylı : buraya neden geldiniz ?
    polat : ticarete ?
    uzaylı : ne ticaret ?
    polat : uzaylı ticareti.. buralarda ucuzmuş uzaylı alıp satmak..
    uzaylı : yat yere arama yapıcaz..
    memati : ne arıcaksınız lan 14' lü den başka bi silah yok üzerimizde..
    polat : ben yere yatmam.. insan gibi arayacaksanız arayın..
    uzaylı : sorun da burada zaten.. ben insan değilim ( sinsi bir gülümseme ve ) arkadaşlar bu salaklarda hiçbir şey yok ölene kadar mokoko..

( o esnada )

polat : memati ışınla bizi..
    memati : abi bizde o teknoloji yok..
    polat : nasıl olmaz lan, ne yapıcaz şimdi memati ?
    memati : abi her şeyin sonunu düşünen kahraman olamaz..
    polat : ne kahramanı memati i.ne olucaz az sonra..
    memati : hmmmmfff.. abi abdülhey geliyor..

( abdülhey' e dönülerek )

polat : abdülhey ?
    abdülhey : şekerrparelerrr...
    erhan : abi abdül bu hale geldiyse şerefsizim biz mahvoluruz, köyüme dönmek istiyorum..
    polat : ölmek var dönmek yok erhan.. memati siz de abdülhey' i mekiğe götürün su içirin kendine gelsin..

ve olaylar gelişir..
    --spoiler--
    #1500694 (peceteye recete yazan doktor, 07.04.2007 01:16 ~ 01:26)

© 2008 - uludağ sözlük

kurtlar vadisi gorev mars başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kurtlar vadisi gorev mars ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kurtlar vadisi gorev mars nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stevemcqueen » durustluk » sac kestirdikten sonra aglamak » cska » sozluk yazarlarinin emo sevdalisi olmasi » ekran titremesi » leydis en centilmini » sol frame » serbest muhasebeci mali musavir » iphone » 21 ekim 2007 hakkari teror saldirisi » emirst » this mortal soil » liyenda » escinsel evlilige izin veren ulkeler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » klimali tabut » kinin » taze gelin » erken bosalma » emo yanlisi akp ci kurt » julius aghahowa » sazan » netlogdan kiz dusurmek » taksilerde sigara yasagi » tnevel » on emir » kafayi lap top a gomcurmek » tadinda birakmak » ovvvv cok feciiii » dewe