bugün
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- 80 yaşında olmak9
- vampirov'a sorular17
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması8
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum12
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi8
- küresel nerde yahu9
- müge anlı mı esra erol mu8
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- muhalifler neye muhalifler18
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması11
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- ekrem imamoğlu40
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- filistini destekleyen yahudi delege11
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek9
- gulmekicinyaratilmis13
görsel
Eve varınca karşılaştığım manzaradır. Lan ne ara yaptın yumurtladın. Kuruyan camaşırımı alamıyorum.annemin viledasının üstüne yapmış bi'de.
Eve varınca karşılaştığım manzaradır. Lan ne ara yaptın yumurtladın. Kuruyan camaşırımı alamıyorum.annemin viledasının üstüne yapmış bi'de.
Evin bekarina kismet var.
görsel
Dün bir yumurta vardı, bugun iki oldu. Bir ara yemek bulmaya gitti galiba o ara çektim. Yavrular çıkınca da çekip atacağım.
Dün bir yumurta vardı, bugun iki oldu. Bir ara yemek bulmaya gitti galiba o ara çektim. Yavrular çıkınca da çekip atacağım.
görsel
Yavrular 2 gün önce yumurtadan çıktı ikisi de sağlıklı gözüküyor. Cok yaklasmıyorum yuvaya. Anne arada uçtuğunda hemen uzaktan 1 fotoģraf çekip uzaklaşıyorum. 2 gündür ilk defa bu kadar net çekebildim. Genelde üzerine tünüyor.
Yavrular 2 gün önce yumurtadan çıktı ikisi de sağlıklı gözüküyor. Cok yaklasmıyorum yuvaya. Anne arada uçtuğunda hemen uzaktan 1 fotoģraf çekip uzaklaşıyorum. 2 gündür ilk defa bu kadar net çekebildim. Genelde üzerine tünüyor.
Tekmeyi vurduğum gibi bozacağım yuvadır.
Ev içinde ev olmaz.
Ev içinde ev olmaz.
yumurtlarsa o kötü. yumurtadan kurtulmaya çalıştım bir keresinde ondan sonra dünyevi hayatım tamamen değişti. normalde inanmam böyle şeylere ama cidden başıma gelmeyen kötülük kalmadı.
Yumurtalarını sucuğa kıracagim kuşlardir.
Hele bir cesaret etsin.
Hele bir cesaret etsin.
Yumurtayı iç kuşun suyuna pilav pişir.
Can sıkan durumdur. Eğer duyarlı ve hayvan dostu biriyseniz balkonu kullanamazsınız.
Bizim de başımıza gelmişti. Kuş geldi yuva yaptı bir de yumurtalarını bıraktı. Uzun süre balkona girmedik sonra yavrular yumurtadan çıktılar. Çok çirkinlerdi hala gözümün önündeler.
Velhasıl yuvayı bozmamak gerekir yazık hayvanlara evinizin bir köşesine sığınmışlar bir zararları da yok. Babam der ki bizim balkonumuzu seçmişlerse onların da bi bildiği vardır demek ki bize güvendiler. Böyle de hikmet sahibi bir babam var işte.
Bizim de başımıza gelmişti. Kuş geldi yuva yaptı bir de yumurtalarını bıraktı. Uzun süre balkona girmedik sonra yavrular yumurtadan çıktılar. Çok çirkinlerdi hala gözümün önündeler.
Velhasıl yuvayı bozmamak gerekir yazık hayvanlara evinizin bir köşesine sığınmışlar bir zararları da yok. Babam der ki bizim balkonumuzu seçmişlerse onların da bi bildiği vardır demek ki bize güvendiler. Böyle de hikmet sahibi bir babam var işte.
tüy döker bolca.
her gün şansını dener eşoğlu eşek. o güzel, boncuk gözlerini bir gün gösterir
dana sosisten değil, hindi sosisten yapıyorlar artık. eski tadı yok...
1 günden fazla kalırsa kiraya ortak olması gerekir. misafirlik 1 gündür.
Iki sene önce basima gelendir. Yuva yapti , iki yumurta birakti. Sonra üstünde yatti. 15 gun gibi bir zamanda yavrular yumurtadan çıktı. Arada gidip geldi onlari agzinda getirdigi şeylerle besledi. Bir kac gun icinde yavrularda guclendi uctular. Iki senedir yuva yapmiyorlar , komsulara gidiyorlar sanirim , benim balkon biraz gürültülü. Seviyorum onlari.
balkonu bok götüreceğinin belirtisidir. sonra onları nasıl balkondan uzaklaştırırım diye uğraşıp durursun.
çok güzel bi olay.
Her sene yaptıkları şey. Korkutmamak için balkona çıkmayız, yine çıkmıyoruz. Her yer çalı çırpı ve bok içinde. Bıraktıkları yumurtayı de genelde kırıyorlar. Birkaç yıldır kombi dolabına yuva yapıyorlardı. Bu sene klima dış ünitesine yuva yaptılar.
Keşke bizim balkona gelse .suyunuda yeminide koyarım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar