kovulan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cennetten kovulan
  2. facebook tan kovulan ilk turk
  3. cennetten kovulan sirinler
  4. cennetten kovulan a af cikmasi
  5. cennetten kovulan uktesi
  6. her sozlukten kovulan yazar
  7. cennetten kovulan insan replikleri
  8. hic maca cikmadan kovulan antrenor
  9. cennetten kovulan a cehennemden gelen teklif
  10. sozluk yuzunden isten kovulan yazar

© 2008 - uludağ sözlük

kovulan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kovulan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kovulan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zehir » milli egitim bakanligi bursu » balik burcu erkegi » transatlantik egilimler » canta kullanmayan erkek » hms royal ark in batirilmasi » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » cin halk cumhuriyeti » ozgurluk ve dayanisma partisi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » bush » ustura ya vurdurmak » serbest meslek » toskuru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » guclu olmak » waldeck » google 2001 » pantolonun icine kazak sokmak » michael » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi » acid western » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » toshiba » yerli erotik dizi ismi onerileri » mevlana » turbanli fantazisi » 16 nci yuzyil