komunizmin kadina verdigi deger 

kapat
  1. bu yönetim şekli alt yapıya üst yapıdan daha fazla önem verir.sağlıklı bir üst yapının ancak sağlam bir altyapı ile oluşturulabileceğini öngörür.doğrudur.bu sebeple tüm insanlar eşittir.her ne kadar kapitalist sistemde bazı hikayeler uydurulsa da(yok açlıktan geberiyolar,çok fakirler vs.)gerçekten eşittir.kadın ve erkek iş ayrımı yapmaz ,yaptırılmaz.kas gücüne bağlı iş tanımı yoktur.her işi kadınlar da yapabilir.maaş konusunda da bir ayrım yoktur.
    ilginç olan ve temelde de bu sistemin kadına verdiği değer daha doğarken anlaşılır.şöyle ki;önce çocuk sayısına göre bir aileye para yardımı yapılır.çocuk sayısı arttıkça para artar. kız çocuğunuz olduysa biraz daha fazla yardım yapılır.
    sosyalist sistemle yönetilen ülkelerde şu an kadın nufusu erkek nufusundan fazladır.(rusya-2005,erkek/kadın=100/106)
    kadınlar öncelikle saygı görürler.hepsi potansiyel anne olduklarından sosyal hizmetlerden daha iyi şekilde yararlanırlar.hastanede sıra beklememek,aynı yaşta olsanız dahi bayan olanın oturması gibi.bu bilinç hem aile de hem de okulda daha küçük yaşlarda size verilir.kadınlar hiçbirşey için yadırganmazlar.
    #2703904 (iuliano, 16.12.2007 17:13 ~ 22.12.2007 12:21)

© 2008 - uludağ sözlük

komunizmin kadina verdigi deger başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. komunizmin kadina verdigi deger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu komunizmin kadina verdigi deger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» john casey » limk com » ferman padisahin daglar bizimdir » sinegi ustune iseyerek oldurmek » ankara » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » haleplibahce mozaikleri » agir ilerleyen minibusten ziplayarak inmek » yoru la » kurt fasisti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci