king of america 

kapat
  1. bir elvis costello albümü. genelde akustik ağırlıklıdır.
    #2902800 (Bohemian Rhapsody, 27.01.2008 10:56)
  2. sam amca.
    #2902862 (toliveistodie, 27.01.2008 11:24)

© 2008 - uludağ sözlük

king of america başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. king of america ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu king of america nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kanal 7 » bir of ceksek olabilecekler » seri eksileme ozgurlugu » dilber kocarslanli » israil in yeni kokarca silahi » hem cirkin hem fakir hem de onursuz erkek » lut » gunduz bey » nights in rodanthe » universite bitirip issiz kalmak » bir kiza sirtini cignetmek » tahta tarak » tekrar tekrar dinlenebilecek sarkilar » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » spermler arasindaki diyaloglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye de istifa muessesesi » mesut yar la uyan turkiye » bioshock 2 sea of dreams » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » reklamin sonunda patlayan silah sesi » sinemafanatik com » 10000000000000000000000000000000000000000000000000 » sizofren rengi olarak sari » gri dusuk bel dar esofman alti » fin de siecle » breegeney miomola » yagmurlu bir gunde gormustum seni » petrol fiyatlarindaki dususun halka yansitilmamasi » by any means necessary » sabahlama gelenegi erken bosalma diyalektigi