king benim eski sevgilim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalnizlik benim eski sevgilim
  2. sevgilim var benim
  3. benim bir sevgilim var
  4. sen benim sevgilim degilsin ki
  5. bilin ki web benim tek sevgilim
  6. gerizekali sevgilim benim
  7. essiz sevgilim benim
  8. benim bir sevgilim var henuz tanismadigim
  9. o duduk benim sevgilim olamaz
  10. fenerbahcem benim biricik sevgilim

© 2008 - uludağ sözlük

king benim eski sevgilim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. king benim eski sevgilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu king benim eski sevgilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarsem singh » umit ozdag » general motors » eski sevgilinin ciplak fotograflarini yayinlamak » destination calabria » ogrencilik hayati » ayioglu ayi » leman kultur » bes sik arasinda kalmak » selam ben allah a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci