kimlerdensin onlardan mi 

kapat
  1. mor ve ötesi imzalı savaş karşıtı; savasa hic gerek yok sarkısının nakaratıdır...
    #2098956 (Lucky Strike, 09.08.2007 13:43 ~ 13:44)

© 2008 - uludağ sözlük

kimlerdensin onlardan mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kimlerdensin onlardan mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kimlerdensin onlardan mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarsus teknik egitim fakultesi » mcmlxxix » nirolis » sol framedeki igrenclikler » harcamatik belediyeler » rs ne la » kanal 7 » pkk » hurriyet gazetesi okuyucu yorumlari » eshot » yaprak gibi upuzun entry » clermont » mmm » drajalo » 2000000000000000 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask » yuce hukumdarimiz tayyip bin han hazretleri » sevval sam » mugla sozluk » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » cruel » ziynet sali » en sevdigi ders matematik olan ogrenci » blacky » ayrilik » daglica baskini ni genelkurmay biliyordu » alokatalog com » telsehriye » aglamak » james brown dinlemek boy abdestini bozar mi