kim bu arkadas 

kapat
  1. gaza gelmiş "vatan millet sakarya" veya "özgürlük de özgürlük" diye bağıranların cümlelerini duygusal yöne eğmek, bizi duygu sellerinde boğulmaya mahkum etmek için cümlelerin sonunda, (!) ünlem işaretinden önce kullandıkları arkadas sözcüğündeki arkadaşı soran soru.

(bkz: ben bu vatan için ölmem arkadas)
    (bkz: ben bu vatan için ölürüm arkadaş)
    (bkz: yuzde47 için ölmem arkadaş) *
    ...

iyi de kim bu arkadaş?
    #2448617 (koka, 09.10.2007 17:24)
  2. olmayan arkadaştır. aynen kaarrdesiiimmm der gibidir. ayrıca bilader versiyonu da vardır.
    #2448641 (alonejuveline, 09.10.2007 17:31)
  3. Genelde kızlara aileleri tarafından sorulan sorudur. Ev telefonundan bir erkek arar. Sonrasında aile babası ile kız arasında şu dialog geçer:

* Kızım kimdi o telefondaki erkek?
    - Bi arkidaş babişko
    * Orasını anladık da kim bu arkadaş?
    - Berkecan
    * +%/(&%+^'!
    #2448640 (jacksparrow, 09.10.2007 17:31)

© 2008 - uludağ sözlük

kim bu arkadas başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kim bu arkadas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kim bu arkadas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ekmek arasi lavas » bu baslik zaten var » gel lan » tom angelripper » through the wire » serkan inan » fenerbahce org » omru uzatan seyler » galsray » point center a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci