bugün
- true gelmiş16
- anın görüntüsü19
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- ateistlerin cevap veremediği tek soru12
- 13 mayıs boğaziçi olayları15
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları8
- diploma iptaline ilişkin tebligat14
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği11
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması24
- villa da yaşamak12
- pkk8
- nervionun basamak atlayamaması13
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi15
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması35
- 295 milyon euro nerede19
- aktrolleri engellemek16
- recep tayyip erdoğan12
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim18
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- küresel13
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz47
- 12 mayıs hemşireler günü11
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- erkeğin orospusu22
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- sari renkli seker9
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kent lokantası9
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi8
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular8
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- polis vatandaşı dövebilir mi19
bir zamanlar aicha isimli şarkısı ile tüm milleti mest eden şarkıcı kişiliktir.
http://www.youtube.com/watch?v=DKv-3E2_3GM
http://www.youtube.com/watch?v=DKv-3E2_3GM
1996 senesinde radyolarda liste başı olan aicha adlı şarkısıyla hatırlanacak, güçlü yorum.
türkçesi halid dir...
güçlü, kuvvetli anlamına gelir...
wahrane ile öyle yakar ki yürekleri. 'hatta' derken umutsuzluğunu, yalvarışlarını onunla birlikte hissetmemek imkansızdır. ispanyollar gibi kullandığı sesini, gitarla bütünleştirip alır götürür insanı.
(bkz: abdel kader)
mağripli müzik üstadıdır.çok ta sempatik bir tipi vardır.
rachid taha ve faudel'le birlikte 1999'da yaptığı 1,2, 3, Soleils (1, 2, 3, Güneşler) albümünün kasedine sahip olduğum ve 4 şarkısı coverlanmış cezayirli şarkıcı. bu şarkılar şöyle:
didi: kimdi (tarkan), ye kürküm ye (emrah)
aicha: ayşa (mutaf)
chebba: maşallah (linet)
abdel kader: abdülkadir (behzat uygur ve süheyl uygur)
didi: kimdi (tarkan), ye kürküm ye (emrah)
aicha: ayşa (mutaf)
chebba: maşallah (linet)
abdel kader: abdülkadir (behzat uygur ve süheyl uygur)
aslen cezayirli olan fransa da yaşayan müzisyen. cezayirlilerin en çok sevdiği insanlardan biridir. çok iyi bir sesi olup müzik konusunda arap dünyasında en iyisidir.
araplarda çok yaygın bir isimdir. bizdeki halit in arapçasının izgilizce yazılışıdır.
bu insanda nasıl bir gırtlak ve ses var arkadaş, bin yıl çalışsa çıkartamaz bazıları bu sesleri.
kahrevengi ayıcıklara benziyor. çok sevimli bi adam. aynı zamanda ''king of rai''
en iyi albümü sahra, bence. kesinlikle çok başarılı bir müzisyen. bir çok müzik aletini çalabilmesinin yanı sıra, her tondan şarkı söyleyebilme ve bunu tek bir şarkının içinde yaparken performansından bir şey kaybetmeme onu kral yapanlardandır diye düşünüyorum.
ne demek istediğimi anlamak için;
(bkz: les ailes - 1 2 3 soleils)
tüm bunların yanında hayat dolu ve eğlenceli bir insan. üç kız babası. içinde bulunduğumuz yıl dolayısıyla elli yaşında. sahne performansı şahane ama. adamın içinde bir çocuksuluk var ki, konserlerinde sahneyi tam anlamıyla kullanıyor, ilginç sesler çıkarıyor. ( dinleyen bilir ''au'' lardan bahsediyorum * )
bana kesinlikle arap müziğini sevdirenlerin başındadır.
wahrane wahrane, bakhta, aicha, abdel kader, n'ssi n'ssi gibi birbirinin tarzıyla alakası olmayan harika şarkılara sahiptir. demem o ki, bu adam sadece damar şarkı yapıp, gırtlak sergilen bi şarkıcı değil, yeri geldiğinde aicha şarkısını yapacak kadar romantik bi adamdır.
en iyi albümü sahra, bence. kesinlikle çok başarılı bir müzisyen. bir çok müzik aletini çalabilmesinin yanı sıra, her tondan şarkı söyleyebilme ve bunu tek bir şarkının içinde yaparken performansından bir şey kaybetmeme onu kral yapanlardandır diye düşünüyorum.
ne demek istediğimi anlamak için;
(bkz: les ailes - 1 2 3 soleils)
tüm bunların yanında hayat dolu ve eğlenceli bir insan. üç kız babası. içinde bulunduğumuz yıl dolayısıyla elli yaşında. sahne performansı şahane ama. adamın içinde bir çocuksuluk var ki, konserlerinde sahneyi tam anlamıyla kullanıyor, ilginç sesler çıkarıyor. ( dinleyen bilir ''au'' lardan bahsediyorum * )
bana kesinlikle arap müziğini sevdirenlerin başındadır.
wahrane wahrane, bakhta, aicha, abdel kader, n'ssi n'ssi gibi birbirinin tarzıyla alakası olmayan harika şarkılara sahiptir. demem o ki, bu adam sadece damar şarkı yapıp, gırtlak sergilen bi şarkıcı değil, yeri geldiğinde aicha şarkısını yapacak kadar romantik bi adamdır.
c'est la vie şarkısı güzeldir, dinlenesidir.
abdel kader şarkısını hiç anlamasam da çocukluğumdan beri bıkmadan dinlediğim, c'est la vie şarkısı da başarılı olan cezayirli şarkıcı.
bülent arınç ın esmer tenle arapça şarkı söylemesi durumunda neler yaşanabileceğinin göstergesidir.
sempatik olan arap şarkıcı. böylesi binde bir görülür.
Ces't la vie isimli hoş bir şarkı yapmıştır.
http://www.youtube.com/watch?v=5dWeeUIZFgA
http://www.youtube.com/watch?v=5dWeeUIZFgA
Bildiğin halit lan. (bkz: khaled bouhlraouz).
Bülent Arınça aşırı derecede benzeyen insan.
hayatın adil davranmadığı insanlardan birisi kendisi.. kilosu ve çirkinliği nedeniyle, güzel parçalarına çektiği video kliplerde hiç önplana çıkamıyor. klipte ön sahnede yakışıklı çocuklar, güzel kızlar oynayıp zıplayıp, dans ederken, kendisi arkalarda göbeğini saklamak zorunda kalıyor. bir popçu için en ağır şeylerden birisi, görselliğini kullanamamaktır herhalde.
görüldüğünde bildiğin bülent arınç la bu tepkisi verilen insan.
cezayirin ibrahim tatlısesidir. c'est la vie şarkısı da en iyisidir sanırım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar