kendini burjuva sanan yazar 

kapat
  1. yanlışlıkla kendi nickimin açık olduğunu sanıp kardeşimin nickinden entry girdikten sonra kendisinin benden daha ,iyi, bir yazar olduğunu savunan medcezir bey kardeşim karşısında içimden geçirdiğim cümledir.****

söz konusu entry için (#1268372)
    #1269247 (gelgit, 07.02.2007 03:55)

© 2008 - uludağ sözlük

kendini burjuva sanan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendini burjuva sanan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendini burjuva sanan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hexenkessel » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » seytan tirnagi » yaran cep telefonu mesajlari » enderun sevgiler » charlie wilson s war » istanbulrumazinligi com » sozlugun en durgun oldugu saatler » hocaya tavir alan ogrenci » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » olsa verirdim » muzaffer eryilmaz » emine senlikoglu » bak ne diyor kayahan abi » ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alonso solis » vassili zaitsev » starbucks a sadece sicmak icin gitmek » alternatif var misin yok musun diyaloglari » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » istanbul surlari » lake station » yasa mustafa kemal pasa yasa » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » don kisot » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » 457 ytl 63 kurus » suzinak » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » guatemala