kendi entry sini daha sonra gorup gulen yazar 

kapat

1. psikopat yazardır. rastgele bir başlık açar , daha sonra entryleri okur. bakar ki bir entry çok hoşuna gitti. artı vermek ister ama oy butonunu bulamaz. tam "noluyoz lan" derken bir bakar ki kendi entrysi. "hassiktir lan" diyebilir. ben bunu gördüm , her ne kadar ismini vermek istemesem de.*
    #1252216 (qsefthuko, 03.02.2007 14:40)
  2. (bkz: ahaha bunu ben mi yazmısım)
    #1252222 (no promise, 03.02.2007 14:41)
  3. gerçek hayatta da yazdıklarını bir süre sonra -hatta bazen yazdığı gecenin sabahında- okuyunca gülen kişidir bu .
    #1252230 (yasakani, 03.02.2007 14:43)
  4. genellikle kafası iyiyken girdiği entrylere gülen yazardır.
    ne kadar gülsede silmeye kıyamaz. özünü bozmadan bir kaç edit darbesiyle öylece bırakıverir.
    #1427018 (dancing in the moonlight, 18.03.2007 20:36)
  5. aaaa bunu ben mi yazmışım lan, abooo allah belamı versin sil sil... diyen yazardır.
    #1428284 (esprimakinasi, 19.03.2007 01:58 ~ 02:00)
  6. - ahahaha güzelmiş. dur oy vereyim

( oy butonu yoktur )

- alla alla. dur o zaman mesaj atayım, çok güzel diye.

( mesaj atılır ve anında mesaj kutunuz yanar )

- ne çabuk cevap verdi. ehehe

( mesajlar açılır )

( acı gerçek )

( gönderen sizsinizdir )

( gelen kutunuzda da kendi nickiniz vardır )

( yapılan bu küçük hıyarlık unutulur ve kimseye bahsedilmez )
    #1808389 (peceteye recete yazan doktor, 23.06.2007 00:48 ~ 00:49)
  7. araan uzun süre geçmiştir. siz o entryi değil o konu hakkında bir şey yazıp yazmadığınızı dahi hatırlamıyorsunuzdur. sonra bir gün son oylananlarda görüp tıklarsınız. "kim niye oy vermiş ki buna? ne yazmışım bir okuyayım diye okumaya başlarsınız. önce anlam veremez sonra koparsınız sanki espriyi siz yapmamışsınız gibi. kendinizi biraz daha seversiniz.
    böyle bir psikolojik sorun işte.

en son şu entryimde baya bi sırıtma hatta sesli gülme durumu yaşadım. çok mutluyum, çok heyecanlıyım (?!).

yuh#3431158
    #4251258 (Kechi, 19.11.2008 13:28)
  8. akabinde oy vermeye yeltenen ve değerini anlayan yazar. kendi ile birlikte mutlu mesut yaşar gider.
    #4251304 (bugsbunny, 19.11.2008 13:43)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kendi entry sini daha sonra gorup gulen yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kendi entry sini daha sonra gorup gulen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kendi entry sini daha sonra gorup gulen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kendi entry sini daha sonra gorup gulen yazar. Copyrights of the articles are belong to their authors.