bugün
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- görücü usulü evlenmek19
- diyete başlamak15
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- ulunun en çirkin 5 yazarı20
- mayış16
- 29 ekim cumhuriyet bayramı51
bilgi birikimi, eğitimi ve kültürü bu ülkenin başına gelebilecek düzeyde ve yeterlilikte değildir. maalesef kemal bey eksi point.
sarıgüle belediye seçimlerinden sonra koltuğu bırakacak olan kişi.
şimdi sarıgüle postalcı medya , tıpkı kemal zamanında olduğu gibi gazı veriyor. "istanbulu alırsa genel başkan olur" gibisinden. istanbulu alamayacak ama yine de genel başkan olacak sarıgül.
böylece cehape zihniyeti adını bir kere daha altın harflerle tarihe yazdırmış olacak.
yolsuzluklarla kovaladığı adamı genel başkan yapmak, hani tükürdüğünü yalamak da değil tükürdğünü dil darbelerine boğmak, o tükürükle ateşli bir seks yapmak, sonra o tükürükle evlenip yuva kurmak, çoluk çocuğa karışmaktır.
şimdi sarıgüle postalcı medya , tıpkı kemal zamanında olduğu gibi gazı veriyor. "istanbulu alırsa genel başkan olur" gibisinden. istanbulu alamayacak ama yine de genel başkan olacak sarıgül.
böylece cehape zihniyeti adını bir kere daha altın harflerle tarihe yazdırmış olacak.
yolsuzluklarla kovaladığı adamı genel başkan yapmak, hani tükürdüğünü yalamak da değil tükürdğünü dil darbelerine boğmak, o tükürükle ateşli bir seks yapmak, sonra o tükürükle evlenip yuva kurmak, çoluk çocuğa karışmaktır.
Bu akşam 21:30' da Ahmet Hakan' ın hazırladığı tarafsız bölge programına katılacak cumhuriyet halk partisi genel başkanıdır.
an itibariyle bu yolsuzluk operasyonlarını ballandıra ballandıra anlatan chp genel müdürü.
yolsuzluklarla alakalı , 15 ay öncesinde başlamış bir operasyondur , dinlemeler filan olmuş diyerek , ergenekon davası savcısı gibi konuşan kişi.
evet ben an itibariyle izliyorum, bir saniye yüzü kızarıyor mu diye bakıyorum. baktım , kızarmıyor.
evet ben an itibariyle izliyorum, bir saniye yüzü kızarıyor mu diye bakıyorum. baktım , kızarmıyor.
baksan apartman yöneticisi bile olamaz ama ülkeyi yönetmeye meyli var. ilginç.
bir kuruş bile çalmamış olan dürüst siyasetçi.
kurbanın olsun tayyip o deve gibi boyuyla adamsın yürü be.
kurbanın olsun tayyip o deve gibi boyuyla adamsın yürü be.
sağcı, sığ kafalıların güya dalga geçtikleri chp lideri. bir de gürcü liderleri gibi chp müdürü demeleri yok mu adamı gülmekten öldürüyor bu sığ, kapasitesiz yazarlar.
Ssk nın adına koyan şahsiyet olarak bilinir.
Tayyip in deyimiyle chp genel müdürü.
Tayyip in deyimiyle chp genel müdürü.
bu fırsatı bir daha bulamayacak olan liderimsi. sarıgül olsa neyse de bu adamla olmaz. lider vasfı yok lan. boyu da kısa zaten..
adamdır adam adam.
hele bu baştaki münafıklarla kıyaslandığında bin kat daha adamdır.
onlara oy verip de bu adama beceriksiz, kısa boylu, vasıfsız falan diyenler koyunluklarını kanıtlamış oluyorlar. başka bir şey değil.
sizin amacınızı, karakterinizi herkes anladı puştlar.
ama inşallah seçime kadar dönersiniz de ben haksız çıkarım.
hele bu baştaki münafıklarla kıyaslandığında bin kat daha adamdır.
onlara oy verip de bu adama beceriksiz, kısa boylu, vasıfsız falan diyenler koyunluklarını kanıtlamış oluyorlar. başka bir şey değil.
sizin amacınızı, karakterinizi herkes anladı puştlar.
ama inşallah seçime kadar dönersiniz de ben haksız çıkarım.
az tayyip den arda kalır yanı yok.
http://www.youtube.com/watch?v=GqWFfcMd9sk
az önce izledim, güldüm filan ama aynı kafa.
tayyip başbakan ne derse odur diyor
kemal burda chp genelbaşkanı konuşurken konuşuyorsan chpli değilsin tırıvırı.
bi alttan alma, sabır yok, kibir var hep.
http://www.youtube.com/watch?v=GqWFfcMd9sk
az önce izledim, güldüm filan ama aynı kafa.
tayyip başbakan ne derse odur diyor
kemal burda chp genelbaşkanı konuşurken konuşuyorsan chpli değilsin tırıvırı.
bi alttan alma, sabır yok, kibir var hep.
son zamanlarda gelişen olaylar doğrultusunda cemaat desteğini beklerken içi içine sığmayan genel başkan.
edit: paçalarından oportunizm damlayan arkadaşlar, eksilemeye devam.
edit: paçalarından oportunizm damlayan arkadaşlar, eksilemeye devam.
Bu adam akpli. Net... adama "hukumet istifa etsin mi bunu istiyor musunuz" diye soruyorlar, yutkunuyor, kekeliyor... korkak! Sen ana muhalefetsin, istifa diye ortaligi ayaga kaldirman gerekiyor, hala cikip "erken secime akp karar verir" diyor... lan biz kime oy vercez ya la?!
bakan bayraktarin aciklamasinin tam icerigini ahmet hakan'dan ogrenen adam. biri bu adama ana muhalefet lideri oldugunu hatirlatsin.
aha cemaat kavgasi hakkinda da konusamiyo
oha paralel devlete karsi cikmayiz diye bir cumle de kurdu. gazeteciler dalga gecer gibi. tey tey
aha cemaat kavgasi hakkinda da konusamiyo
oha paralel devlete karsi cikmayiz diye bir cumle de kurdu. gazeteciler dalga gecer gibi. tey tey
saygı duyulmayan.
soru soran gazetecilerin oturuşundan, sorduğu sorulardan bunu anlayabiliriz.
halbuki başbakan a sor bakalım bu kadar rahat tavırla o soruları.
soru soran gazetecilerin oturuşundan, sorduğu sorulardan bunu anlayabiliriz.
halbuki başbakan a sor bakalım bu kadar rahat tavırla o soruları.
cemaate açık kapı bırakan , oy için onlara tek kelime edemeyen şahıs.
yine yüzü kızarmıyor bu nasıl adam lan...
yine yüzü kızarmıyor bu nasıl adam lan...
sözlükçüler eleştirmeye başladığına göre seçimleri alma ihtimali yükselen adam.
hayırlısı tabi.
hayırlısı tabi.
kasetle gelmiş genel müdür. rahşan affından yararlanarak yolsuzluk dosyalarından ve içeri girmekten ve siyasetten yasaklanmaktan kurtulmuş kimse.
onun yerine de bir başka siyasi operasyon ürünü olan sarıgül gelecek. sarıgül ise cehapeden yolsuzluk dosyaları sebebiyle deniz baykal tarafından şutlanmış bir kimse. deniz baykalı seks kasetleri yedi
aşk gemisi gibi amına koyim. kimin eli kimin cebinde belli değil.
olan bizim kemal'e oluyor getiriyorlar götürüyorlar.
komik adam ama tipi bile komik.
onun yerine de bir başka siyasi operasyon ürünü olan sarıgül gelecek. sarıgül ise cehapeden yolsuzluk dosyaları sebebiyle deniz baykal tarafından şutlanmış bir kimse. deniz baykalı seks kasetleri yedi
aşk gemisi gibi amına koyim. kimin eli kimin cebinde belli değil.
olan bizim kemal'e oluyor getiriyorlar götürüyorlar.
komik adam ama tipi bile komik.
bu adamın konuşma tarzını zayıf bulanlar, ve sırf bu nedenle üzerine gidenlerin ya kafalarında ciddi bazı problemler var, ya da kasıtlı bir yıpratma çabası içindeler,, her iki türlü de sormak lazım arkadaş siz hiç mi bıkmadınız kürsülerden hönkürerek konuşan, ağzından tükürükler çıkan adamlardan,, dün ahmet hakanın programında kemal kılıçdaroğlu'nun karşısında oturan gazeteciler, belki de hayatlarında uzunca bir süreden sonra ilk kez bu kadar rahat, ayak ayak üstüne atarak, sağa sola yamularak, saçıyla bir yerleriyle oynayarak bir siyasi parti liderine sorular soran gazetecilerdi,, hiç mi dikkatinizi çekmedi bu rahatlık ve bu rahat konuşma seviyesi.. en salak kışkırtıcı sorulara bile rahatlıkla ve sinirlenmeden cevap veren bir siyasiyi özlemediniz mi hiç kuzum ? gözünüzün önüne dün yapılan programı getirin, ve kemal kılıçdaroğlu yerine recep tayyip erdoğanı oturtun,, bir de o gazetecilerin halini düşünün.. siz zayıflıktan ne anlıyorsunuz ? pardon ama canınız sopa mı istiyor, tecavüzcüsünü seven birisi mi olmak hoşunuza gidiyor?
dün izledim...
hazırlıksız, muhalefet yapmaya gönülsüz ve demogojiye her kürt gibi yatkın...
koskoca chp bu adamın elinde olmamalıydı.
beğenmediğimiz baykal bile bu adama 10 basardı...
hazırlıksız, muhalefet yapmaya gönülsüz ve demogojiye her kürt gibi yatkın...
koskoca chp bu adamın elinde olmamalıydı.
beğenmediğimiz baykal bile bu adama 10 basardı...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar