keh keh keh 

kapat
  1. sinsi bir gülme efekti
    #82776 (ferrole, 22.02.2006 18:43)
  2. sevilmeyen gülme efekti. bu gülüş yapıldığında karşı tarafın kesinlikle bir iddiada dumur olup yenildiği anlamına da gelebilir.* *
    #213523 (kacak kelebek, 05.05.2006 15:50 ~ 15:51)
  3. gülmenin gevrek hali. dudağın bir yanı daha kıvrımlı kaşın biri daha havada olur bu gülüşte her nedense...
    #1506390 (handushka, 08.04.2007 20:32)

© 2008 - uludağ sözlük

keh keh keh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. keh keh keh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu keh keh keh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» malumatfurus » faati » ulu tv icin program onerileri » 1900 efsanesi » balans ve manevra » the mamas and the papas » nefesim nefesine » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » a fine romance » ruyada uyuyamamak » kuantum sifreleme » virginia gold » milli gurur milli forma » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » ridvan dilmen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mezzanine » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » righteous kill » ask ucurur » nietzsche agladiginda » satanizm bir din ise garfield seytandir » kravat baglamak » basri » devrimcilik romantik bir ozentidir » serbest kararlilik » bos beles entryler » kullenen ask » istanbul un otopark sorunu » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » tovarlak