kedi otu 

kapat
  1. iki çeneklilerden, kök sapı hekimlikte kullanılan bir bitki (Valeriana).
    #2020554 (dabaddah, 27.07.2007 15:14)

© 2008 - uludağ sözlük

kedi otu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kedi otu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kedi otu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» it won t be long » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » teknosa » otobuste on koltukta sapitan cocuk » subat » sevcan orhan » emine senlikoglu » sucuklu yumurta yemenin faydalari » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » kahpe bizans in yigit guzeli » istinye park » firindan yeni cikmis pogaca » yom kippur » atm den makbuz isteyen anarsist genc » cd eldense » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 20 ytl » hepsiburada com » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » ask susar » iste kuku kuku geldim » okuyup begendigi entrinin kendinin olugunu gormek » sputnik operasyonu » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » galatasaray atkisi » oleceksin kopek » iki penisli dogmus bebek » kim nerede » righteous kill » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » turk olarak gorevim askerlik degil