kaynak kicim 

kapat
  1. yazdığı entryi bi yerinden uyduran yazarın kaynak gösteremediği durumlarda başvurduğu mevki. ayrıca cem yılmaz'ın esprilerinin kaynağını soranlara verdiği cevapdır.
    #128275 (yahudi yerlesimci, 24.03.2006 01:52)
  2. sadece türk basınının değil dünya basınının da sık sık başvurduğu bir atlatma haber kaynağı. bize "ne kıçmış kardeşim, yaz yaz bitiremediniz" dedirtmeye devam etmektedir.
    #659605 (sciende, 23.09.2006 15:30)
  3. bir cem yılmaz esprisi olup sözlük yazarları icinde gecerli olan bir cümle.
    #1218596 (boyle biri yok, 27.01.2007 19:09)
  4. (bkz: kaynak gotum)
    #3550773 (notrinova, 17.06.2008 18:34)

© 2008 - uludağ sözlük

kaynak kicim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kaynak kicim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaynak kicim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgili » karizma yapmaya calismak » kiskanilmak » visne votka » josef k » redwire » sac rengini surekli degistiren kadin » cete savaslarinda vibrator satin almak » gani ruzgar savata » dusun dusun boktur isin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games