kaybetmek de guzeldir 

kapat
  1. hayatta her zaman kazanamayacağını net bir şeklde öğrettiğinden, yaşadıklarından ders alman için sana koca bir fırsat verdiğinden, kaybetmek de güzeldir.
    #2324776 (kelmajeste, 16.09.2007 03:12)
  2. kaybetmeyi hazmedebildiğinde büyüdüğünün farkına varmakla anlaşılabilen güzelliktir.
    #2324789 (chocolate cookie, 16.09.2007 03:16)
  3. (bkz: kaybetmeyi kutlamak)
    #2324792 (justinank, 16.09.2007 03:16)
  4. insan nasıl bir varlıksa, kayıplarından bile bir şeyler kazanmanın peşindedir...
    #2324795 (fingolfin, 16.09.2007 03:17)
  5. "bazı şeyleri kaybetmek güzeldir. çünkü bazı şeylerin değeri o zaman anlaşılır. insanı ders almaya tetikler" cümlelerini söylemeye iten hoş başlık. *
    #2324798 (AkreP, 16.09.2007 03:17)
  6. (bkz: beni oldurmeyen sey beni guclu yapar)
    #2324804 (unusual suspect, 16.09.2007 03:18)
  7. kaybetmek yeni kazancları getirebilir. aynen kazançların da sonunda birer kayıp olduğunun anlaşılması gibi. kaybetmek belki de kazanmaktır o yüzden.
    #2325435 (filozofil, 16.09.2007 12:05)

© 2008 - uludağ sözlük

kaybetmek de guzeldir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kaybetmek de guzeldir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kaybetmek de guzeldir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» canima kadar » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » a fine romance » rainer maria rilke » galatasaray formasi » umit davala » oyla beni oyla beni oyla beni » babanin kriz var demesi » tepki memesi » arcadium » mona lisa ya bakip 31 cekmek » shaquille o neal » kucuk kadin » ib » sinan engin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » albert finney » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » cehennemde gerekli malzemeler » cok guzel hareketler bunlar » bir de sen gitme » turkan soray » ucuncu dunya savasi guncesi » turkiye de cinsellik kavrami » italiano » sevebilme ihtimalini sevmek » dis macununu surekli ortasindan sikan ev arkadasi » yapilmis en aptalca dalginlik » hocaya tavir alan ogrenci » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » kac gol attin lan oradan