katil dans 

kapat
  1. çilekeş'in mart 2008 sonunda çıkacak olan, sabırsızlıkla beklenen ikinci stüdyo albümü ayrıca prodüktörlüğünü de tarkan gözübüyük üstlenmiştir.
    #3189797 (Manifesto, 25.03.2008 21:33)
  2. (bkz: Akrep)
    (bkz: Diril)
    (bkz: Katil Dans)
    (bkz: Her Deniz)
    (bkz: Kulağakaçan)
    (bkz: Hit Dalaşı)
    (bkz: Sınır)
    (bkz: Bir Ses Yap)
    (bkz: Pervazda Tatil)
    #3220602 (cilekes, 02.04.2008 01:49)
  3. albüme adını veren şarkının adı sözleri de şu şekildedir.

BiR KALEMDE ANLATSAM
    iKiLEMDE KALIR ÇÖZEMEZSiN
    BiR BAKIŞTA GÖRÜR OLSAN
    iÇiMDE DERiN iZLER VAR

NE iÇiN GELDiK DÜNYAYA?
    SENDE BiR FARKINA VARSAN
    YAPTIĞIN BÜTÜN HATALARI
    HEP BAŞKASINDA ARARSAN

BU ÖFKE iÇiMDE BiR DUVAR
    YIKILMAZ NE YAPSAN
    GÜVENSiZ, PASLI DÜNYANIZDA
    KATiL OLUR iNSAN!

HER DENiLENE ALDANSAM
    iNANÇSIZ KALIR, KÖRELiRDiM
    iLK BAKIŞTA ANLAR OLSAM
    iÇiNiZDE SAHTE YÜZLER VAR

EN SONUNDA ANLADIM, ZARARI KENDiME
    VE NiHAYET DEĞiŞTiM

SiVRiLTTiM KENDiMi

BU ÖFKE iÇiMDE BiR DUVAR
    YIKILMAZ NE YAPSAN
    GÜVENSiZ, PASLI DÜNYANIZDA
    KATiL OLUR iNSAN!

DÖKÜLSÜN BiRER BiRER
    iÇiMDEKi SESLER
    KURTULAYIM LANETTEN

DÖN VE BAK KENDi HALiNE
    NEDEN BU KiN, BU NEFRET?
    GAREZ VARSA BEYNiNDE, BEŞ PARA ETMEZ

LANETLER DiNMEZ
    iNANÇSIZ KALDIĞINDA
    #3240258 (redwire, 07.04.2008 10:20 ~ 10:21)
  4. 16 Nisan'da piyasaya çıkacak olan cilekes'in yeni albümü. myspace adreslerinden dinlenilebilir. bizim bir arkadaş dinlemiş " abi ya ne biliyim çok abartılı ve özenti bence ya ergenler dinliyo be abieee..." dedi. sonra çilekeşin solisti gelip bizzat bunu kendisi dövdü kafasına mikrofonla vurdu gitti. adamlar uğraşmış sonuçta.

(bkz: bizim bir arkadaş)
    #3254131 (cibiliyetli, 10.04.2008 16:49)
  5. günümüz suni gündemine yada içlerinde kalan devrimci ruha ithafen içinde politik sözler bulunan parçalardan oluşan çilekeş albümü.her deniz isimli deniz gezmis'e yazılmış parça bulunmaktadır.pervazda tatil isimli parçada sebnem ferah ile düet yapılmıştır.nihayetinde vasatın üstünde albüm.
    #3263740 (cheap death, 13.04.2008 03:32)
  6. tüm parçaların söz, müzik ve düzenlemeleri cilekes e ait olan albümdür.

albüm hakkında,

Yapım : P.i. Müzik
    Prodüktör: Tarkan Gözübüyük
    Stüdyolar: Flat, 01 (mix)
    Kayıt ve Mix: Tarkan Gözübüyük, Berk Kula, Murat Bulut*
    *Pervazda Tatil, Şebnem Ferah vokal kayıtları
    Mastering: Çağlar Türkmen
    Dağıtım: EMI

edit: yine politika falan yapmaya çalışmışlar, iyi güzel ama olmamış be çilekeş, önceki albümün tadı yok.
    #3291193 (Ahenk, 19.04.2008 15:56 ~ 26.08.2008 19:46)
  7. çilekeşin son albümü. bir ses yap insanı çoşturuyor, insana hayali bateri çalmaya zorluyor efendim.
    #3299430 (nefaki, 21.04.2008 14:09)
  8. son 2 yıl içinde çıkmış en adam albümdür. diril'de kişi, azıp durduk yere duvara filan dalabilir.

günde 2 kez 10.000 g alın. iyi gelir.
    #3377466 (meviq, 09.05.2008 23:48)
  9. bluejean dergisinde bir baş yapıt oldugunu okuduktan sonra aldıgım albüm. güzel bir albüm.
    #3506623 (crzytarantla, 07.06.2008 14:21)
  10. başka bir şey olmuş albüm. iyi desen... kötü desen*...
    dinledikçe açılacak müzik kutusu.
    #3684674 (seybn, 18.07.2008 22:46)

© 2008 - uludağ sözlük

katil dans başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. katil dans ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu katil dans nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» volkan demirel in avrupa macerasi » asker kocasi olmak » muhalif oldugu icin hapse giren insan » berkoz egemen » yaran msn diyaloglari » ogretmen bakanligi » tretuvar calismasi » re re re ra ra ra galatasaray » lise yillari » moderasyon » ote yandan » richard ramirez » sehremini » avea11 » ayelet zurer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olmek istememek ama olememek » futsal » sinirlenmek » ilk planor » yillara gore kahvalti aliskanliklari » beni birakip nerelere gidersin mysql server » sozlukteki yobazlar » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » amo felicitas » linger » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » lenova » ha bu diyar