karma kaygisi 

kapat
  1. son donemde sozlukde yazan arkadaslarin cogunda gordugum, nedenini anlamadigim durumdur. neticede burda sayisiz arti oy alsaniz bakkala gittiginizde ekmegi bedavaya vermeyecek adam ya da ne bileyim hoca 55den aa vermeyecek. verilen her eksi oyun hesabini sormak, bunun icin sinirlenmek neden onu anlayabilmis degilim ben. seri eksi oy veren deyin aratin 250 ayri baslik goreceksiniz. adamlar her aldiklari eksi oy uzerine ayri baslik acmislar. sonra da hala sucum neydi diyorlar.

ha bu arada bunu yapanlarin koca koca adamlar olduklarini varsayarak yazip ciziyorum. ama emin degilim. zira yazdiklariyla onlari bir cocuktan ayirmak oldukca zor.
    #3232342 (cobaj, 05.04.2008 10:53)
  2. (bkz: karma sebebi ile yazmayan yazar)
    #3232347 (Carmadon, 05.04.2008 10:54)
  3. (bkz: tok açın halinden ne anlar)
    #3232349 (juventus, 05.04.2008 10:55)
  4. (bkz: öle bir şey olsa gider cd alır izlerim)
    #3232351 (biberli nohut ezmesi, 05.04.2008 10:56)

© 2008 - uludağ sözlük

karma kaygisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. karma kaygisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu karma kaygisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lumpen burjuva » bodrumtorbasi » yilan yagi » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » melda irmakkesen » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » marrone » if we don t end war war will end us » bir sehri sevmek » shrek corum versiyonu » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » iskender buyuk » sevebilme ihtimalini sevmek » kurtlar vadisi pusu giray » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basliklari alt alta okumak » savas ve kadin » slideshare com » little big planet » avrupa birliginin sozlugu okumasi » fc oranges » ozru kabahatinden buyuk » coca cola nin spermleri oldurmesi » yahya kemal beyatli » charlie wilson s war » jack bauer vs polat alemdar » ninjutsu » ah muhsin unlu » metroda cift kale mac yapmak » pkk