kar kralicesi 

kapat
  1. boris akunin in bir kitabı.kitabın konusu kısaca şöyle: Alexander Bahçeler inde genç bir adam herkesin gözü önünde açıklanamayan bir nedenden dolayı intihar eder. Son zamanlarda Moskova ve St. Petersburg ta da aynı türden olaylar sıklıkla tekrar-lanmaktadır. Bunun ardında kötümserliğe kapılmış, değerlerini yitirmiş gençliğin yaşamdan bıkması mı yatmaktadır? Ölenler arkalarında büyük servetler bırakmaktadırlar. Bu bir intihar salgını mıdır? Yoksa çok iyi örgütlenmiş bir terörist grubun eylemi mi?
    #169080 (worldlike, 14.04.2006 14:44)
  2. kraliçelik ömrü, bir kış sürecek olan kadın.
    #169090 (trablus, 14.04.2006 14:48)

© 2008 - uludağ sözlük

kar kralicesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kar kralicesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kar kralicesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kivikocan » lake station » genel menajer degil gonul menajeriyim » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » iste kuku kuku geldim » uyumadan once the bards song dinlemek » yazip yazip silmek » niccolo paganini » vanti lator » firindan yeni cikmis pogaca » ne dedene nene de ne nenene dede de » sausozluk » ataturk un karga kovalarken olmesi » hayat memat meseleleri » desifreolmusdisiuuser » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk yazarligi yemini » gelmis gecmis en buyuk grup » turk dizisi cekmek icin gerekenler » ve tanri kadini yaratti » turkiye de biranin cok pahali olmasi » bekliyorum » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » saray helvasi » carriye roxalina » paramparca » birinin sizi sevdigini baskasindan duymak » ebay » yeni alinan pc yi cokertmek » semsek » kurtlar vadisi pusu giray