kansiz miyim degil miyim diye kan vermek 

kapat
  1. kansız mıyım değil miyim acaba diye doktora gidip önce kan verip sonrasında durumu öğrenme.

bunu bir de doktorlar öneriyorsa daha enterese bir olaydır. olayı abartırsak. ''hadi bakalım kansız mısın değil misin?'' ünite ünite kan alındıktan sonra ''biz sizin kanlarınızı karıştırdık bir kere daha alalım, hadi bakalım.'' sonra hastaya siz kansizsiniz teşhisi koymak[yeni bir teşhis bu]. aman ne güzel.
    #3496839 (www wwwwwwwwww www, 05.06.2008 12:40)

© 2008 - uludağ sözlük

kansiz miyim degil miyim diye kan vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kansiz miyim degil miyim diye kan vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kansiz miyim degil miyim diye kan vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» patlayici » mukayase » fethullah gulen in devrimci kisiligini reddetmek » 14 ekim 2008 beyaz rusya turkiye umit milli maci » kelimeleri yetmeyince eksi oy butonuna siginanlar » nikab » dallas » 16 ad 007 » yaran diyaloglar » yaran fotograflar » 11 tane appiah istemek » rusca » uludag sozluk kiz yazarlari tespit ekibi » aslan burcu erkegi » kedisinin adini luna koyan cocuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » moderator » kuran in bestseller olamamasi » jamall » lynyrd » uludag sozluk yazarlarinin issiz adada toplanmasi » eledim eledim holluk eledim » can kan gibi dans edebilmek » basarisiz diyetisyen ufuk » ruyada bir uzayliyla baglanti kurmak » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » reign over me » her sucu sabahcilara atan sinif » the sea inside » yollu kiz » uyumadan once okumak