kadinlara da ozgurluk getirecegiz 

kapat
  1. bushun son nanesi. ıraka getirdikleri özgürlüğü düşününce kadınlara tecavüz etmeyi plandıklarını düşündüren laf.
    #105684 (registerlater, 08.03.2006 08:55)

© 2008 - uludağ sözlük

kadinlara da ozgurluk getirecegiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kadinlara da ozgurluk getirecegiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kadinlara da ozgurluk getirecegiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» andrea bocelli » annenin sosyalizmi cokerttigi an » esat edin » rs » sozlukte gay olmasi » dr oetker docent olacak » adsl faturalarindan bikmak » turbanin uzerine kask takmak » okul zilinin requiem for a dream ile calmasi » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » birinin gogsune yaslanip aglamak » temcit pilavi » scooterda aglamak » bursa » ismail turut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tkip » tek odali hayat » kalpsiz adam » masaustu » belki ustumuzden bir rus gecer » bir erkegin karima yetemiyorum demesi » yaran facebook gruplari » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » zall » brothers of the lame » arda turan in umit milli takimda oynamasi » omer muhtar » la traviata » oliver y benji » recep tayyip erdogan in msn i