julia nitu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. julia
  2. being julia
  3. julia savicheva
  4. julia kendall
  5. julia stiles
  6. julia ormond
  7. julia kent
  8. julia lescova
  9. anna julia
  10. julia davis

© 2008 - uludağ sözlük

julia nitu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. julia nitu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu julia nitu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok gizli irak raporu » nefes alamamak » hvite krists dod » dumanlimusti » sevgilinin hasta olmasi » vicky cristina barcelona » mirac » mandalina baligi » batuhan karadeniz » schizo » pallacanestro treviso » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » you don t mess with the zohan » gemilerde talim var » leave a comment » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » limit » askinla » arka mahalle » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » turkiye devrimci genclik federasyonu » afazi » demonoid » klavye nin gote girdigi anlar » bas agrisi » nurel » yaran olaylar » moderasyonla konustum haberler iyi » sorrow » fwh » fight club izleyip vur bana diyen mal