john hartigan 

kapat
  1. sin city'de Bruce Willis'in canlandırdığı karakter.

--spoiler--
    "an old man dies, a young woman lives. fair trade."
    --spoiler--
    #1250446 (stockton to malone, 03.02.2007 02:11)
  2. filmde jessica albayı götürerek kalplerimizde bir kez daha taht kuran sin citydeki diğer polisler gibi olmayıp şerefli takılan bruce willisin canlardığı sin city karakteri
    (bkz: jessica alba)
    (bkz: bruce willis)
    (bkz: sin city)
    #1250588 (laazimlik, 03.02.2007 02:38)
  3. sin city filminde bruce willis tarafından canlandırılmış karakter. kendisi 60 yaşlarına gelmiş kalp rahatsızlığı yüzünden zorunlu emekli edilecek bir polistir. son olarak senatörün sübyancı oğlunu yakalamak isterken hayatı tamamen değişen bir karakteri canlandırmıştır.

--spoiler--
    sessiz olmanın bir gereği yok. artık değil. devamlı nefes al, ihtiyar. tamamen işe yaramaz olmadığını kanıtla. hiç olmazsa ölümün ses getirsin.
    --spoiler--

--spoiler--
    yaşlı adam ölür. genç kadın yaşar. adilce... seni seviyorum nancy...
    --spoiler--
    #5249133 (jestero, 22.05.2009 05:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

john hartigan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. john hartigan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu john hartigan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about john hartigan. Copyrights of the articles are belong to their authors.