iyi peki madem 

kapat
  1. baştan kabul edilmeyen ama düşünüldüğünde kabul edilebilitesi yüksek olan durumlar için kullanılır.madem sen öyle istiosun öyle olsun demenin bi başka versiyonudur.ara beni öptüm seni cümlesi de bu gruba dahildir.***
    #429094 (freedean, 15.07.2006 21:23)
  2. (bkz: tiki terminolojisi)
    #627377 (Mosquito, 12.09.2006 05:18)
  3. balıkesir bölgesi insanlarının sıkça kullandığı 'dediğin gibi olsun' tadında bir söylemdir. diğer versiyonları;

- 'peki madem' ve 'iyi madem' dir.

not: gözlerim beni yanıltmıyor ise* böyle bir nick'e de rastladığımı hatırlıyorum ama sahibi/sahibesi; karabatak türünden ulu bir yazar olmalı ki, bir görünüp bir kayboluverdi.*
    #3764502 (liberalisticcommunist, 03.08.2008 16:20 ~ 16:24)
  4. -y benimle çıkar mısın?
    -hayır x ben seni arkadaş olarak görüyorum.
    -iyi peki madem, öyleyse ben gidiyorum.
    -güle güle.
    #3764589 (sen de mi brutus, 03.08.2008 16:45)

© 2008 - uludağ sözlük

iyi peki madem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. iyi peki madem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyi peki madem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» death is not the end » nazan ile izzet » online moderator gorunce ceketi iliklemek » nukleer enerjinin ucuz oldugunu sanan insan » lado gurgenidze » ferhat gocer in internet sarkilarina sarmasi » kulak karistirma aparatlari » 13 eylul 2008 ankara iftar zirvesi » amerika bir siktir git kitana » imam osurursa cemaat sicar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games