iyi kizlar cennete kotu kizlar her yere 

kapat
  1. nasıl yani cennet neden "her yer"e dahil olmuyo ki?" dedirten sarkı(!) sozu.
    ek : nakarata kadar olan butun bolumun yonca evcimik tarafından yapıldıgını televizyonlarımızda goruyoruz ama ?? *
    #1064597 (heidi, 27.12.2006 13:18)

© 2008 - uludağ sözlük

iyi kizlar cennete kotu kizlar her yere başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iyi kizlar cennete kotu kizlar her yere ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iyi kizlar cennete kotu kizlar her yere nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» legal teror orgutleri » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » aziz yildirim » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » joy ride » alternatif var misin yok musun diyaloglari » nacizanebilgi com » namussuz aksamlar » kumarda kaybettim askta kaybettim » saclari kazitmak » al bu gariplere olmeyi emret » yol arkadasim » tumen » ibrahim yattara » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tum yenilgilerin sorumlusunun hakem olmasi » sumuk » posof » sevgilisini ilk bulusmada open erkek » sakaryaspor » jermaine defoe » the digital millennium copyright act » ellen » werder bremen gorunumlu anadolu takimi » sinifta uzaylinin yaninda oturmak » ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak » seriat » salvador dali » lions in a cage » onurkul