ismi lazim degil 

kapat
  1. bahsi gecen kisinin desifre olmasini istemeyen yada istemezmis gibi gorunmeye calisan bunyenin tercih ettigi kalip.

bazi insanlar hafiza problemlerinden midir nedir.. isimlerin hic lazim olmadigini dusunup, tum hikayelerini anonim karakterler uzerine kurgular, her paragrafa ismi lazim degil biriyle baslarlar. kafa karistiran bir uygulamadir tavsiye edilmez.
    (bkz: ben bunu da gordum) *
    (Confusedy, 17.06.2006 12:11)
  2. serdar ortac'ın bir şarkısıdır kendileri...
    (AkreP, 17.06.2006 12:12)
  3. (bkz: adı lazım değil baş harfi ben)
    (kurabiyecanavari, 17.06.2006 12:17 ~ 09.08.2006 19:12)
  4. (bkz: kim olduğunu bilirsin sen)
    (mualla, 17.06.2006 14:04)
  5. ''ismi kazım değil'' olarak da söylenildiğine şahit olunmuştur.
    (Gerko, 09.08.2006 16:56 ~ 18.09.2006 23:03)
  6. sevilmeyen yada gizlenmek istenen kişidir.
    (snowman, 23.08.2006 01:54)
  7. muhabbeti dedikodu, arkadan konuşma, ismi lazım olmayan kişiyi rencide etme gibi formatlardan çıkarıp ilgiyi olay üzerine çekme cümleciğidir.
    (pitiless, 23.08.2006 03:15)
  8. bahsedilen kişiyi deşifre etmek istememekten çok, bir kinaye barındıran cümledir. o kişiye karşı bir kızgınlık vardır. bir zalim tarafından yakılanlar, yıkılanlar bu cümleyi kullanabilirler.
    (bkz: serdar ortaç)
    (Janis JopLin, 23.08.2006 03:20)
  9. levent kirca'nın atv'ye transfer olmasıyla beraber olacak o kadar programının aldığı isim.
    (grand ekinoks, 18.09.2006 19:54)
  10. (bkz: beni o zalim yikti)
    (KoPuSh, 20.10.2006 19:30)
  11. sözleri için:

aynada bakip yuzume kendime isyan ederim
    bu aksam huzunlerime senide katar giderim

nedense hersey,yalan bu askta senden kalan
    nedense her gonulde vicdan aradim vicdan
    kurtulup gider gibi butun cilelerimden
    tut hadi tut birakma cocuksu yuregimden

ismi lazim degil beni o zalim yikti
    ismi lazim degil o bir vefasiz cikti
    ismi lazim degil dokuldu gozyasimdan
    yerden yere vurdu bu yuregi hesabini soracagim
    (larker, 27.11.2006 19:50)
  12. giris muzigi bir degisik olan serdar ortac parcasidir. cakra albumunden bir sarkidir. giris muzigi cidden costurucudur bole ditdiri ditdiri... sonra 3. dakikadan sonra da gevrek simit gibidir. *
    (cooldiver, 10.03.2007 19:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kurtlar vadisi dizisine uygun karakter isimleri » oyuncakdunya » au sbf » mihail gorbacov » allah adina ayet gondermek » sessizlik » 404 not found » kucuk menderes » george wilson » cenk erdem » pitoresk gece yazilari » giyinmesini bilmeyen hatunlar » brandon lee » schattenfaust » alexandre dumas » iskender mi buyuk veli mi kucuk sorunsali » four seasons hotel bosphorus » azot fiksasyonu » kiyamet gunu gazete mansetleri » bir oturusta 2 bucuk litrelik fanta icmek » persepolis » marul hasati » ananin tarihi eserleri » sanatsadim » prenses diana » yaran entryler » muslumanim diye gecinip mali goturen tipler » shamrain » polisi sag sol kavgalarinda tarafsiz sanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa