isi bilip ise gitmemek 

kapat
  1. *
    yan gelip yatıp para edinme mantığıyla yanıp kavrulan türk milletinin klasik düşünce tarzı. ne de olsa evde yatmak kolay di mi be hey adam, sen çalışmaz, ben çalışmazsam nasıl kalkınacak bu devlet diye sorarlar adama. ama nafile, bir kulaktan girer, öbüründen çıkar.
    #970141 (larker, 08.12.2006 23:03)
  2. avon ve benzeri kozmetik urunlerini tanıtan bayanların işi bilip güne gitmesi durumu.
    #970151 (heidi, 08.12.2006 23:05)

© 2008 - uludağ sözlük

isi bilip ise gitmemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isi bilip ise gitmemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isi bilip ise gitmemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pulp fiction » zwh » cihangir » kayseri » hayal kirikligi » uludag sozluk moderasyonu » samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » ttnet » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » antalya altin portakal film festivali » tokatspor » borsa dusunce uzulen yurdum insani » iyiler siyah giyer » cag kebabi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » complicated » canlandi lan canlandi » asuman krause » matrixxx » revenge » raptiye rap rap » jerusalemm » kafakoparanus » artvin kemalpasa festivali » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » slovakya » anahtari evde unutmak » giresun » bir erkegin karima yetemiyorum demesi