ironiyse cok komik degilse hic komik degil 

kapat
  1. ironi olayını abartmış sözlük yazarlarının özel mesajlarında söyledikleri kelime. adama mesaj atıyorum, "süpermiş" diyorum, karşılığında aldığım cevabın özetlenmiş hali kısaca bu cümle.
    #2621198 (guapo, 23.11.2007 13:44)
  2. yani demek istiyor ki; eğer sen bana ayar vermek icin yaptıysan böle bir şeyi ''hocam iğrençsin, hiç komik değilsin'', ama yok espri olsun ironi amaçlı yaptırsan ''hocam süpersin, eline sağlık''.

(bkz: nabza göre şerbet)
    #2621222 (ogzi, 23.11.2007 13:51)

© 2008 - uludağ sözlük

ironiyse cok komik degilse hic komik degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ironiyse cok komik degilse hic komik degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ironiyse cok komik degilse hic komik degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirmizi karinca » deluruk » bir lokma al bi yerin siser » shaquille » tck madde 105 » bir erkeklik gostergesi olarak holiganizm » gossip girl » hadis i serif lerin dogruluk orani » farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez » bu bilgisayarda insanlar oturum actilar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci