iris e agit 

kapat
  1. john bayley'in eşi iris murdoch'ın alzheimer'a yakalandığı dönemleri kaleme aldığı anı kitabının adı.
    #1357693 (krmyrdsn, 28.02.2007 13:34)

© 2008 - uludağ sözlük

iris e agit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iris e agit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iris e agit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» scarified » monte cassino savunmasi » tera patrick » osurmak » aslan kral in oglu » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » fringe » hayat » gretsch » osuruk kokusunu pasifize eden don » uludag insaat » papa v sixtus » ertugrul saglam » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yanindaki var ya » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » pasifize etmek » abdurrahman dilipak » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » el isi » alkolle kadin arasindaki benzesme » drake diener » yeni hayat » burcak onder » doldur bosalt » vennus » kara kara badem gozler » gogusleri 33 kilo olan kadin » seniseviyorumtugba com